2777
2789
عنوان

وقتی کات می‌کنی بلاک نمی‌کنه

308 بازدید | 40 پست

دلیلش چیه

دو ماه رفته جواب نمی‌ده زنگ میزنم پیام میدم گاهی میگم اگه همون اول از همه جا بلاکم میکرد اینقدر آبروم نمیرفت هر هفته یه عالمه پیام میدم و زنگ جواب نمی‌ده آخرین بار تل زد صفحه چتو پاک کرد سین نزد دیگ

گاهی ام پیام میدم و پاک میکنم میدونم نوتیفش براش می‌ره استوریاشم میبینم لایک میکنم با اینکه فالو ندارم چرا بلاک نمی‌کنه خوشش میاد یه نفر اینطوری براش بمیره و زنده بشه اون اهمیت نداره اینقدر کمبود و عقده دارین شما پسرا دلم سوخته جیگرم سوخته غرور برام نمونده ولی هنوز دلتنگش میشم هر روز صبح عکساشو پروفایلش میبینم باهاش حرف میزنم ولی یجا دیگه که به اون پیام ندم خدا دارم میمیرم از دوریش یا قلبمو در بیار بجاش سنگ بزار یا اونا برگردون بریدم دیگه 

عزیزم ی روانشناس برو لطفا.جرا انقد خودتو کوجیک میکنی؟؟؟

حالم خیلی بده همش گریه میکنم

نمیدونم بخدا اینطوری نبودم

فکرشو بکن به من می‌گفتن بی احساس یعنی اینجوری هیچ چیز هیچکس و عشق و عاشقی برام مهم نبود 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چی میشه ک دخترامون این جوری میشن؟؟؟

ب ی ورت رفته 

عزت نفس نداری تو زن

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

منم بلاک نمیکنم وقتی نه من پیام میدم نه اون دلیلی نمیبینم الکی بلاک کنم

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
لجم گرفت بخدا😕اونجای ک گفت ی عالمه پیام میدم جواب نمیده

من بیشتر عصبی شدم

چرا خب

رفته ک رفته ب درک

خودتو بچسب

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

ماهم بلاک نکردیم همو

ولی کاری ب هم نداریم

‏اگه یه دختر پیدا کنم که در جواب {چیشده} نگه {هیچی} باهاش ازدواج میکنم.          اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

لطفا رها کنید ایشون رو 

به هیچ عنوان پیام ندید و تماس نگیرید 

قرار نیست با هر کی رابطه ای رو تموم کردیم ، بلاکمون کنه 

کسانی که ذهن آرامتری دارند، جنگنده های قوی تر و با تجربه تری هستند، کسانی که تمرکز بالاتری دارند، حاشیه های کمتر، حال بهتر، موفق تر، و اضطراب و استرس کمتری دارند

منم بلاک نمیکنم وقتی نه من پیام میدم نه اون دلیلی نمیبینم الکی بلاک کنم

منم گاهی پیام میدم و زنگ میزنم خیلی کم

حتی آخرین بار که گفت میشه پیام ندی و زنگ نزنی عذاب وجدان میگیرم خودم زدم بلاک کردم باز یه هفته بعد از بلاکی درآوردم