2777
2789
عزیزم من تو حیطه کاریم زیاد دیدم آدمایی ک زندگی و تحمل میکنن آدمی ک شوهرش هزینه های زندگی پدر مریضش ...

خب این موضوعش کاملا متفاوته 

و برمیگرده به وقتی که میخواست بچه دار بشه.باید شرایط میسنجید حالا خدا عقل داده بهش

هر جور که مطلوبِ خودت هست، همان باش.
نه دیگه اشتباه میکنن.اینجوری دارن ببخشید هرزه گی رواج میدن و شریف زندگی کردن رو احمقانه جلوه میدن با ...

اره درسته کلا یه عده منظور بدی ندارند ولی یه عده واقعا دارند توهین میکنند ولی در کل بنظرم جواب ندی بهتره چنین آدما هرچی بگی یه چیز بدتر تحویل میدن به آدم 

آرزو هـایــی هـَســـتَـ‌‍ـــند                         بـه نـام آرزو هـایِ مَـحــال.                         تـو یـکی از آن هــا هــستی🥀..

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

🥲😂ولی به نظرم جدیدا داره جوری پیش می‌ره که اینو دیگه به عنوان شوخی استفاده نمیکنن حالا شاید بعضیا ...

اینا بیشتر کسایی هستند که خودشون هم تو رابطه هاشون موفق نبودند میخوان بقیه رو خورد کنند سعی کن اهمیت ندی بهشون کلا با چنین آدما نباید اهمیت داد اره قبول دارم زیاد شدن 

آرزو هـایــی هـَســـتَـ‌‍ـــند                         بـه نـام آرزو هـایِ مَـحــال.                         تـو یـکی از آن هــا هــستی🥀..

ولشون کن بعضی ها انگار مریضن هی میخوان صدای ادمو دربیارن صد تا دوست پسر نامشروع بگیری مهم نیست ولی شرعی جداشی میشه مطللقه و.....خوب کردی جدا شدی والسلام خون که نکردی کسی که باهات نمیسازه رو تا اخر عمر تحمل کنی

خدایی میبینی چجوری جای ارزش ها و ضد ارزش ها عوض شده

دقیقا من همچین تاپیکی زدم یه بار 

در مورد اینکه همه چی برعکس شده 

آدمای پاک رو مسخره میکنن 

اسکول می‌دونن 

بعد گفتم که بیشتر هم  تاثیر رسانه هست همه چیو عادی نشون میده 

فکر کنم ۵ دقیقه نشد 

اخطار نارنجی برام اومد تعلیق شدم 

اره جرات جداشدن ندارن میترسن بعد کلی بهونه درمیارنو از بالا ب ادمی ک همچین جراتی داشته نگاه میکنن

الان شما بااونایی که شمارو ناراحت کردن چه فرقی میکنین

که با مادران وخانومایی که به هردلیلی سختی رو تحمل میکنن و جدا نمیشن اینجوری برخورد میکنین

هرکسی واسه زندگی کردن هدفی داره حالا بعضی ها جدامیشن و بعضی ها تحمل میکنن 

هیچ کس هم نمیتونه قاطع بگه کدوم راه درسته و کدوم غلطه

نه شمایی که جداشدی شجاعی نه اونی که تحمل میکنه ترسو

یکم باهم مهربون ترباشیم وفقط برای هم ارزوی ارامش وشادی کنیم

موفق باشین

اره جرات جداشدن ندارن میترسن بعد کلی بهونه درمیارنو از بالا ب ادمی ک همچین جراتی داشته نگاه میکنن

اصلا نمیشه گفت کی جرات داشته کی نداشته 

هیچ کدومش هم افتخار نیست عزیزم 

این الان با افتخار دارید میگبد مطلقه بودن شهامت میخواد که بقیه ندارن 

اصلا درست نیست 

اتفاقا اونا هم شهامت و جرات زیادی داشتن که پای یه زندگی موندن و زندگیشون رو خراب نکردن 

بالا سر بچشون موندن 

اینم واقعا شهامت میخواد 

امیدوارم هر فردی تو هر شرایطی که هست ، بتونه بهترین تصمیم رو برای خودش و زندگیش بگیره. 🌸

پس نمیتونیم بگیم حتما طلاق خوبه یا حتما موندن خوبه ، چون آدم ها و زندگی ها متفاوتن ، شرایطشون متفاوته و .... 

همچنین در مورد لغاتی که استفاده میشه ، نظر خاصی ندارم. 

اما خانم یا آقایی که ازدواج قبلی داشته ، وقتی میخواد ازدواج مجدد انجام بده ، به طرفش میگه که من قبلا ازدواج کرده بودم.