2777
2789
خوب مطعلقه یعنی کسی که ازدواج کرده و جدا شده و مجرد یعنی کسی که کلا ازدواج نکرده العا کجاش چیز بدیه؟

مطلقه درسته.. الان درسته

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 
به نظرم کلمه مطلقه زشت نیست یعنی کسی که طلاق گرفته .ولی از کلمه بیوه متنفرم😖😖

دور از جون همه بیوه که بهتره 

بیوه به کسی میگن که شوهرش مرده

اگه نی نی یار اخطار زرد و نارنجی نده یه کامنتی بزاریم 😑😑 دو روز وصلم سه روز قطع 😂😂😂 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم اگر به یه سری از خانومای اینجا باشه که نظرشون اینه همه زنا خرابن و اماده حمله به زندگی شیرینشونن حالا چه به اصطلاح مطلقه باشه چه دختر جوون

والا تفکر جامعه دیگه عوض شده...نمیدونم اینا چرا پافشارس میکنن که شرایطو برای بقیه سخت کنن و با زبونشون نیش بزنن

حالا چرا سر مجردا خالی میکنید اینهمه متاهلم خیانت میکنن با ازدواج شرعی و قانونی

میخواست اون طرف رو درست کنه این طرف رو ترکوند

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇

مطلقه بودن شهامت میخواد ؟

اون کسایی که گفتید این زندگی رو تحمل میکنن هم دل بزرگی دارن صبر زیادی دارن 

آدمای بزرگی هستن 

اونا هم شهامت دارن چرا اونا رو خرد می‌کنی .؟

الان چرا به شما بر میخوره خوب مجرد یا متأهل یا مطلقه یا دوشیزه فقط اسامی هستند که در الفاظ به کار گرفته میشند این که مطلقه مجرد نیست به معنای برتری و یا پایین تر بودن فرد مجرد یا مطلقه نیست بلکه آدما خودشون شخصیتشون رو میسازن و مجرد بودن هم ازنظر خیلیا شهامت میخواد که دختر خودش تنهایی گلیمش رو از آب در بیاره 

اگه مخالف نظرم هستی خواهشا با ادبیات درست ریپلای کن تا منم با احترام ریپلایت کنم ولی اگه بخواهی بی ادبانه صحبت کنی منم یکی میشم لنگه خودت اگه رو حماقتت پا فشاری کردی دیگه جوابت رو نمیدم چون جواب ابلهان خاموشیس🎄🎄🎄 هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه 🍃🍃🍃من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات بحث و جدل کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم 

ایشالا با یه ادم درست خوشبخت بشی عزیزم💖💖

متاهلم دیگه الان عزیزم ممنونم ازتو😍

اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«آن‌ها که عکس‌ها را نبوسیده‌اند، عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم ....❤یاعلی و اولادش....🤍❤️حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم❤️اين جهان كوه است و فعل ما ندا سوي ما آيد نداها را صدا فعل تو كان زايد از جان و تنت همچو فرزندي بگيرد دامنت پس تو را هر غم كه پيش آيد ز دردبر كسي تهمت منه، بر خويش گرد فعل تست اين غصه هاي دم به دم اين بود معناي قَد جَفٌَ القَلَم!

بله صد درصد شهامتش بیشتره همچین خانومی

همیشه تحمل کردن و ساختن سخت تر از خراب کردنه 

ولی خب خراب کردنم جرات میخواد ب قول این خانم 

ب هر حال هر کس هر جور صلاحشه زندگیش و می‌چرخونه 

حالا صحبت این بنده خدام سر مجرد گفتن و مطلقه گفتن بود 

منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش                                                        معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان
اونی که توو هیچ رابطی ای که مشروع و نامشروع نبوده چی حساب میشه دقیقا

مجرد دیگ 

آرزو هـایــی هـَســـتَـ‌‍ـــند                         بـه نـام آرزو هـایِ مَـحــال.                         تـو یـکی از آن هــا هــستی🥀..

بله صد درصد شهامتش بیشتره همچین خانومی

شهاست کسی زیاده که برای زندگیش بجنگه.گاهی جنگیدن باعث میشه زندگی حفظ بشه و بهتر بشه حتی.

گاهی هم به نتیجه نمیرسه و به جدایی ختم میشه.

ولی اینکه با هر بهونه واهی آدم جدا بشه و بگه شهامت داشته نه درست نیست.