مامان_دخترخوشکل مدیر عضویت: 1397/07/29 تعداد پست: 6570 عنوان شوهرم میخواد بره سر کاری که راضی نیستم | مشاهده متن کامل بحث + 507 بازدید | 52 پست شوهرم داره کارشو عوض میکنهشغل جدیدش جوریه هفته ای یه روز ماموریت داره منم راضی نیستمهیچ جوره کوتاه نمیادچیکار کنم ؟میخوام قهر برم خونه مامانمدوتا بچه ۷سالش و یکساله دارم!موندم مدرسه دختر بزرگمو چیکار کنم،خونه مامانم شهرستانهراهکاری دارین امروز | 13:39 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دخترناراحت عضویت: 1399/09/22 تعداد پست: 16112 منظورم اینه اگه قهر برم خونه مامانممدرسه دخترمو چیکار کنم؟ اها عزیزم قهر نکن پس وابسته به شوهرتی خیلی؟ ما به فضای مجازیی پناه می بریم که از سختیای دنیای واقعی خلاص شیم...
مامان_دخترخوشکل مدیر استارتر عضویت: 1397/07/29 تعداد پست: 6570 گفتی خیانت کار و ماموریتیاد شخصیت سریالش افتادم😶 خیانت نه به اون صورتبا همکار خانمش بگو بخند داشته و .......
مامان_دخترخوشکل مدیر استارتر عضویت: 1397/07/29 تعداد پست: 6570 اها عزیزم قهر نکن پس وابسته به شوهرتی خیلی؟ نه وابسته نیستمده ساله همش ماموریتههمه ی کارها با خودمهقرار بود کار بی دردسر پیدا کنه بلکه بعد از ده سال به آرامش برسیمولی این کارو پیدا کرد
رهگذرm عضویت: 1401/10/05 تعداد پست: 2499 کاش شوهرمن کارش جوری بود ماموریت میرف... تنهائیم را کسی حس نکردجزخدا❤️
دخترناراحت عضویت: 1399/09/22 تعداد پست: 16112 نه وابسته نیستمده ساله همش ماموریتههمه ی کارها با خودمهقرار بود کار بی دردسر پیدا کنه بلکه بعد از ده ... این کاری که میخواد بره حقوقش چقده؟اگه درآمدش خوبه و اینجا واقعا کار با درامد زیاد پیدا نکرد ساید بره از لحاظ مالی براتون بهترشه ما به فضای مجازیی پناه می بریم که از سختیای دنیای واقعی خلاص شیم...
مامان_دخترخوشکل مدیر استارتر عضویت: 1397/07/29 تعداد پست: 6570 اهان پس کلی تحمل کردی الان خسته شدیخب درست بگو اینو از اول ادم فکرای دیگه نکنهباهاش حرف بزن ولی یک ب ... اعتمادم بهش ندارمفکرم هزار جا میرهکلا اونقدر رفته ماموریت و چالش پشت سر گذاشتم استرس گرفت و قلبم درد میکنه
دخترناراحت عضویت: 1399/09/22 تعداد پست: 16112 کاش شوهرمن کارش جوری بود ماموریت میرف... فکر کنم شوهرت بدهما هم پدرمون بده آرزومونه بره کار کنه زیاد خونه نباشه خونه باشه فقط ازارمون میده😩 ما به فضای مجازیی پناه می بریم که از سختیای دنیای واقعی خلاص شیم...
دخترناراحت عضویت: 1399/09/22 تعداد پست: 16112 اعتمادم بهش ندارمفکرم هزار جا میرهکلا اونقدر رفته ماموریت و چالش پشت سر گذاشتم استرس گرفت و قلبم در ... سر و گوش شوهرت می جنبه؟؟اگه واقعا هیچ جوره راضی نیستی پیشش گریه کن و غذا نخور و خودتو به افسردگی بزن شاید نره ما به فضای مجازیی پناه می بریم که از سختیای دنیای واقعی خلاص شیم...
anna1991 عضویت: 1397/01/06 تعداد پست: 13265 اعتمادم بهش ندارمفکرم هزار جا میرهکلا اونقدر رفته ماموریت و چالش پشت سر گذاشتم استرس گرفت و قلبم در ... حق داری ولی انقدر خودتو اذیت نکن مردا به فکر خودشونن تو هم بجای دنبال کردن شوهرت فکر و تمرکزت روی خودت باشه
مامان_دخترخوشکل مدیر استارتر عضویت: 1397/07/29 تعداد پست: 6570 این کاری که میخواد بره حقوقش چقده؟اگه درآمدش خوبه و اینجا واقعا کار با درامد زیاد پیدا نکرد ساید بره ... بدون ماموریت ۶۰کارش کارمندیه از اداره ای درخواست دادن مدیرش بشه،ارتقای شغلی میگیرهولی میتونست کار بی دردسر تر پیدا کنه
دخترناراحت عضویت: 1399/09/22 تعداد پست: 16112 بدون ماموریت ۶۰کارش کارمندیه از اداره ای درخواست دادن مدیرش بشه،ارتقای شغلی میگیرهولی میتونست کار ب ... خداییش عالیهبزار بره کار کنه برا خودت زرنگ باش طلا و پس انداز جمع کنی ما به فضای مجازیی پناه می بریم که از سختیای دنیای واقعی خلاص شیم...
مامان_دخترخوشکل مدیر استارتر عضویت: 1397/07/29 تعداد پست: 6570 حق داری ولی انقدر خودتو اذیت نکن مردا به فکر خودشونن تو هم بجای دنبال کردن شوهرت فکر و تمرکزت روی خو ... آره فقط به فکر خودشهآخه منم تنهام با دو تا بچهنمی تونم رو خودم تمرکز کنمخودم حتی قبلا کارمند بودم،با بچه نتونستم برم سر کار
مامان_دخترخوشکل مدیر استارتر عضویت: 1397/07/29 تعداد پست: 6570 خداییش عالیهبزار بره کار کنه برا خودت زرنگ باش طلا و پس انداز جمع کنی اگه اون شهر بره زن بگیره چی؟اونقدر فکرم خرابهبارداری دومم ازش یه چیزایی دیدم،هول بازی در اورده
رهگذرm عضویت: 1401/10/05 تعداد پست: 2499 [QUOTE=362198332]فکر کنم شوهرت بده ما هم پدرمون بده آرزومونه بره کار کنه زیاد خونه نباشه خونه باشه فقط ازارمون میدهمرداخونه بمونن زیادغرمیزنن اعصاب خوردمیکنن و...والا همون ماهی ۱هفته باشن بقیه روزا نباشن ازخدامه..ولی افسوس..اصلا حوصله ندارم تنهائیم را کسی حس نکردجزخدا❤️
مامان_دخترخوشکل مدیر استارتر عضویت: 1397/07/29 تعداد پست: 6570 حواست باشه فکر تجدید فراش نکنهاز ی شب شیفت شروع نشه !بابای منم اینجوریا زیر آبی میرفت قبلا حتی کارت پولش دست من باشه بازم بدون پول می دونه زیرآبی بره؟