2777
2789
عنوان

اصلا احساس خوشبختی ندارم 😭

83 بازدید | 12 پست

نمی‌دونم برم تراپیست یا دعا نویس! 

با این که خیلی رفتار های همسرم خیلییی بهتر شده الان کاملا میگه و میبینم که عاشقم شده ولی باز احساس خوشبختی و ذوق ندارم 😭😞😭😭 خیلی این رابطه بالا و پایین داشت آنقدر عذابم داد منم بی عقلی کردم و خیانت کردم از اون روز اصلا دیگه حالم خوب نیست کامل هم نمیدونه قضیه خیانت رو 

خودش هم خیانت کرد و هیچ وقت محبت نکرد هیچ وقت کادو نخرید فقط یه بار دسته گل خرید و گلدون 

تو رابطه هم اسم بقیه رو میآورد الان دیگه این کارو نمیکنه ولی .....اصلا انگار مثل قبل دوستش ندارم 😭

میدونم اینا توجیه خوبی نیست ولی چیکار کنم زندگیم یکم بهتر شه 😭😭😭😭😭

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نمیتونم ببخشم نه خودمو نه اونو ....

افسردگی گرفتی ..برو دکتر بذار از این حالت دربیای ..اگر اشتباهی کردی ریشه در شرایط بدت داشته ..همیشه راه برای برگشت به زندگی هست ..ولی سعی کن دیگه تکرار نشه .از موضوع خیانتت به هیچ کسی حرف نزن .همین که خودت عذابشو میکشی نشون دهنده پشیمانی و ندامتته ..

افسردگی گرفتی ..برو دکتر بذار از این حالت دربیای ..اگر اشتباهی کردی ریشه در شرایط بدت داشته ..همیشه ...

خیلی عذاب میکشم چون از عشق خیلی زیاد به این وضعیت رسیدم داغونم 😭😭😞😞😞😞😞😞 خیلی عاشقش بودم بند بند وجودم عاشقش بودم ....

خیلی عذاب میکشم چون از عشق خیلی زیاد به این وضعیت رسیدم داغونم 😭😭😞😞😞😞😞😞 خیلی عاشقش بودم بند ...

عشق نتیجه تغییرات هورمونه عزیزم .عشقی وجود نداره .سعی کن عاقالانه یکی رو دوست داشته باشی ..همون همسرتم اگر در زنتدگی باعث ازارت میشه سعی کن در مورد رفتاراش صحبت کنی ..عشق زیاد برای من توجیهی نداره .