2777
2789
عنوان

من پدر خوبی داشتم ولی عاشق مردای سن بالا میشم

| مشاهده متن کامل بحث + 155 بازدید | 27 پست

رفیقمم از مردای سن بالا خوشش میاد ۲۲ سالشه و چهل ب بالا 

من خودم از پسر ۳۰ ساله . البته قبلا میگفتم باید ۲ سال بیشتر تفاوت نداشته باشیم الان برعکس خو ربطی اصلا ب بابات نداره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

۲۴

منظورم از ۱۷ سالگی تا ۲۰ سالگیم از مردهای سن بالا خوشم میومد

کامنت های من با لحن مهربون هستند و هرچقدر دوست داشتید لایک کنید کیه که از لایک شدن بدش بیاد منکه خوشمم میاد ✅😃و کامنت منفی جواب نمیدم 

غصه نخور درست میشهمنم ی زمانی عاشق فرزاد فرزین بودم🤣🤣🤣 الان نگاش میکنم حالم بد میشه🤮😁

نه من خیلی جدی ام ی مدت با ی ۳۶ ساله دوست بودم میخواستم باهاش،ازدواج کنم

کلا میخوام ازدواج کنم دیگ حوصله خیال مردازی ندارم

منم میگفتم بزرگ شم آدم میشم اما آدم نشدم

ن عزیزم ربطی نداره

سلیقه ادمه 

مرد هرچی بزرگ تر پخته تر و عشق و حال و جونیشو کرده 

کامنت های من با لحن مهربون هستند و هرچقدر دوست داشتید لایک کنید کیه که از لایک شدن بدش بیاد منکه خوشمم میاد ✅😃و کامنت منفی جواب نمیدم 

غصه نخور درست میشهمنم ی زمانی عاشق فرزاد فرزین بودم🤣🤣🤣 الان نگاش میکنم حالم بد میشه🤮😁

میگم چرا انقدر رو مخه فرزاد فرزین 

فکر کردم فقط من همچنین حسی بهش دارم

میگم چرا انقدر رو مخه فرزاد فرزین فکر کردم فقط من همچنین حسی بهش دارم

اره اصلا ب دل نمیشینه قیافه ک نداره از صداش هم خوشم 

نمیاد 

فکر کن من نوجوونیم عاشقش بودم🤣🤣🤣

اگر خواستی چیزی را پنهان کنی ،لای یک کتاب بگذار ، این مردم کتاب نمی خوانند.
اره اصلا ب دل نمیشینه قیافه ک نداره از صداش هم خوشم نمیاد فکر کن من نوجوونیم عاشقش بودم🤣🤣🤣

وااااای 😂😂🤣😂🤣😂 

باور کن من و همکلاسیام هم عاشقش بودیم 🤣🤣