2777
2789

شوهرم میگه بیا بریم بیرون عقدی فامبلاشون با مادر شوهرم بعد مامانم میگه حق نداری بری من ۲۰۰میلیون پول کتاب و مدرسه دادم باید بمونی درس بخونی

فامیل های خودمون هیچ جا نمیرم درس میخونم 

بعد من وقتی مامانم اینجوری میگه حس میکنم. اضافی ام و .. حق دارم یا مامانم حق میگه؟

بهتره درس بخونی گردش همیشه هس ولی فرصت قبولی نه

مامان کارِن و هاکان❤❤اول ازهمه بگم اینجا یه جای عمومیه وقتی تاپیکی میزنی میام نظرمیدم اون نظر منه من نه تورو دیدم نه میشناسم نه توشرایطتم پس فقط نظرمو میگم اگه نظرم برات خوب نبود معذرت میخوام ولی حوصله این حرفای خاله زنک رو ندارم 👈قضاوت کردی👈دلم شکست👈حلالت نمیکنم اگه هم میخوای اینارو بگی ریپلای نزن مرسی❤

مامانتو بده من بتونم یک ساعت درس بخونم 

و تـ‌و شـ‌دے تـ‌مـ‌امـ مـ‌نـ🥺S🖇️S    تتلیتیا.                  لطفاً تاپیک آخرمو لایک کنید                                              

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حس میکنم اضافی ام چرا منت می‌ذاره میگه اگه اصرار کرد مادرشوهرت که بری بگو بیام پول مدرسه و اینا بدین بعد باهاشون میام ... 

حق ندارم حس کنم اضافی ام؟

شوهرکردنت چی بود وسط درس!

اشتباه محض بچه اول بودن و تجربه نداشتن پدر و مادر حتی مامان بابام خیلی پشیمونن خودم هم بدتر ولی عیبی توی شوهرم پیدا نمیکنم میترسم طلاق بگیرم دیگه باز عینش پیدا نکنم

بیست چارساعت که بیرون نیستی تو سعی کن از خواب همه چیزت بزنی بخونی که مامانتم رضایت بده هفته ای ی بار بری

و تـ‌و شـ‌دے تـ‌مـ‌امـ مـ‌نـ🥺S🖇️S    تتلیتیا.                  لطفاً تاپیک آخرمو لایک کنید                                              
بیست چارساعت که بیرون نیستی تو سعی کن از خواب همه چیزت بزنی بخونی که مامانتم رضایت بده هفته ای ی بار ...

خودمم نمیخوام برم حرف من اینه چرا مامانم اینجوری میگه بهم