asheghdelkhaste مدیر استارتر عضویت: 1402/09/14 تعداد پست: 2438 عنوان چرا میگن تو سه ماه اول بارداری خوردن منابع غذایی آهن دار خوب نیست پس اگه کسی کمبود آهن داشته باشه چی 114 بازدید | 20 پست . پس کی میای تو دلم💔 امروز | 13:17 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
asheghdelkhaste مدیر استارتر عضویت: 1402/09/14 تعداد پست: 2438 کی گفته؟ تو نت دیدم پس کی میای تو دلم💔
نفاخ عضویت: 1402/05/11 تعداد پست: 7110 تو نت دیدم هیچ چیزی اگه به اندازه مصرف بشه توی بارداری ضرر نداره.من توی بارداری جگر خوردم زعفران خوردم زرشک خوردم ولی به اندازه کاربری دست سه نفره ...هر سه نفرشم خودمم🤪
asheghdelkhaste مدیر استارتر عضویت: 1402/09/14 تعداد پست: 2438 هیچ چیزی اگه به اندازه مصرف بشه توی بارداری ضرر نداره.من توی بارداری جگر خوردم زعفران خوردم زرشک خور ... نمیدونم از اون روز که فهمیدم باردارم وسواس گرفتم دارم دیوونه میشممثلا یه جا نوشته بود مصرف زیاد حبوبات باعث کودن شدن بچه میشه پس کی میای تو دلم💔
405سفید عضویت: 1403/06/12 تعداد پست: 1781 آره میگن نخور. بعدا. دکتر میده به وقت لابد واسه جنین خطر ناکهخوب نیسمن که نمی دونستم باردارم قرص آهن خارجی خوردم چند روز🤕 معجزه شکر گزاری
نفاخ عضویت: 1402/05/11 تعداد پست: 7110 نمیدونم از اون روز که فهمیدم باردارم وسواس گرفتم دارم دیوونه میشممثلا یه جا نوشته بود مصرف زیاد حبوب ... اصلا چیزی رو سرچ نکن تو گوگل بخور به اندازه.حتی باردار هم نباشی افراط توی خوردن هر چیزی ضرر داره. کاربری دست سه نفره ...هر سه نفرشم خودمم🤪
405سفید عضویت: 1403/06/12 تعداد پست: 1781 نمیدونم از اون روز که فهمیدم باردارم وسواس گرفتم دارم دیوونه میشممثلا یه جا نوشته بود مصرف زیاد حبوب ... گفت میگه مصرف زیاد. زیاده روی معجزه شکر گزاری
asheghdelkhaste مدیر استارتر عضویت: 1402/09/14 تعداد پست: 2438 آره میگن نخور. بعدا. دکتر میده به وقت لابد واسه جنین خطر ناکهخوب نیسمن که نمی دونستم باردارم قرص آهن ... نه قرص آهن رو نمیگم خوراکی های طبیعی آهن دار مثل عدس شما الان بچت دنیا اومده؟ پس کی میای تو دلم💔
405سفید عضویت: 1403/06/12 تعداد پست: 1781 هیچ چیزی اگه به اندازه مصرف بشه توی بارداری ضرر نداره.من توی بارداری جگر خوردم زعفران خوردم زرشک خور ... زرشکم بده مگه معجزه شکر گزاری
نفاخ عضویت: 1402/05/11 تعداد پست: 7110 زرشکم بده مگه والا میگن .ولی خب مثلا زیاد بخوری یا آب زرشک زیاد بخوری.زرشک پلو چیزی نمیشه ولی بعضیا همینم نمیخورن🤕 کاربری دست سه نفره ...هر سه نفرشم خودمم🤪
asheghdelkhaste مدیر استارتر عضویت: 1402/09/14 تعداد پست: 2438 اصلا چیزی رو سرچ نکن تو گوگل بخور به اندازه.حتی باردار هم نباشی افراط توی خوردن هر چیزی ضرر داره. اخه من اندازه رو از کجا بدونممثلا هر روز صبح یه قاشق شیره انگور ، و بادام و پسته از هر کدوم ۵ تا و گردو ۲ تا میخورم هر روززیادیه؟ پس کی میای تو دلم💔
405سفید عضویت: 1403/06/12 تعداد پست: 1781 نه قرص آهن رو نمیگم خوراکی های طبیعی آهن دار مثل عدس شما الان بچت دنیا اومده؟ نه بابا قرص آهن منظوره شهمن بیست بیست و پنج روزه باردارم. دقیق هم نمی دونم چند روزه معجزه شکر گزاری
نفاخ عضویت: 1402/05/11 تعداد پست: 7110 اخه من اندازه رو از کجا بدونممثلا هر روز صبح یه قاشق شیره انگور ، و بادام و پسته از هر کدوم ۵ تا و گ ... نه خوبه دیگه.هر چیزی میلت کشید بخور . کاربری دست سه نفره ...هر سه نفرشم خودمم🤪
مامان_آقاامیر_ارسلان عضویت: 1399/09/13 تعداد پست: 388 گوگلو ول کن خیلی چیزای الکیمینویسههرچیزی درحداعتدالش باشه ضرر ندارهحتی دکتر خودش فولیک اسیدوفیفول تجویز میکنهپس دکترچیزی حالیش نیست؟ از قوىترين بهونت، قوىتر باشᥫ᭡