من الان باردارم ودمین بچمه،خانواده شوهرم هم آدمای بی شیله پیله ای هستن،بعد چند وقت پیش دوتا لباس که خودش واسه نوه ی دختریش که دخترم هست بافته بود وآورد گفت حیفه اینا رو چندبار بیشتر نپوشیده آوردم اگردوس دارین بردارین واسه بچتون،لباساشم قشنگه بد نیس اما معلومه زیاد تن کرده،من کلا از لباس دست دوم بدم میاد اما اونجا معذب شدم بگم ومادرشوهرمم اصرارکرد بردار حیفه قشنگه و... وشوهرمم اونجا بود اونم که اصلابنده اینچیزا نیست واونم استقبال کرد،منم دیگه مجبوری توی تعارف برداشتم،اما اصلا دوسشون ندارم وخودمون واسش لباس گرفتیم همه چیز،حالا چیکار کنم بنظرتون؟شما بودین بدتون میومد یا نه ؟؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بنظرم چون دست باف خودشه و براش ارزش داره این حرکت و زده
ناراحت نشو اما دوست نداری نده تن بچه ات
ب نام آن که آفریـــد مرا و برای عشق زیـــبایــم ترا خدای مهربانم دوستــــــت دارم برای همه نعمت هایی ک برایم لطف نمودی خدای مهربانم سپاس گذارم برای آفرینش فرشته ای دوست داشتـــنی چـــون مـــــادر و آرامشی کــــه در آغوشش قرار داد ــــی امضای دوست تعلیق شده melikaj20051982هرزگی روشن فکری نیست،بی حجابی هرزگی نیست، بهشت نیز اجباری نیست، مرد حیوانی بی اختیار نیست، و زن بودن علل گناه کسی نیست. حرف های دل یک دختر چادری
من چیزی که تو مخم بره رو نگه نمیدارم تشکر میکنم رفتم خونه تو پلاستیک جدا از آشغال میندازم دور در واقع میزارم کنار آشغالی تا اگه کسی خواست برداره اصلن هم شوهرمو در جریان اینجور دور ریزها قرار نمیدم.