2777
2789
عنوان

کشیدن دندون عقل بدونی جراحی

| مشاهده متن کامل بحث + 106 بازدید | 21 پست
بحث حمایت نیس بعضی خانوما خوبن بعضیا نه مثلا شوهرم رف برا کشیدن دندون بدبخت پدرش دراورد خانوم دکتر ب ...

خب عزیزم منم دیدم کسی بره پیش دکتر آقا و براش بد و با درد و خونریزی شدید کشیده باشن!

موضوع اینه که وقتی یه مرد کارشو بد انجام بده، هیشکی نمیگه دندون‌پزشکای مرد بدن!

اما کافیه یه دکتر زن بد انجام بده کاری رو، سریع همه به کل دندون‌پزشکای زن حمله می‌کنن!

این جنسیت زدگی تو همه چی هست، از رانندگی بگیر، تا مدیریت و ....!! و تهش دامن خود ما و دخترامونو هم میگیره پس بهتره بهش دچار نشیم.

ضمن اینکه کشیدن دندون اصلا زور و فشار زیاد نمی‌خواد! که حتی اگه میخواست هم زور یه انسان اونم با اهرم فلزی، حتی اگه خردسال باشه به کشسدن یه دندون میرسه!

هرچند  دکتری که از زور و فشار استفاده کنه، داره از روش منسوخ و غلط استفاده می‌کنه. الان دیگه با میله فلزی لثه رو شل و دندون رو لق میکنن به آرومی، و با چند تا فشار ریز دندون رو جدا میکنن از لثه. فشار زیاد وارد کردن زخم رو عمیق و لثه رو بیشتر پاره می‌کنه و خیلی غلطه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم اون هفته یدونه عقل کشیدم از بس ترسیده بودم قبلش تبخال زدم .دونه ای چند کشیدی؟

با بیمه پایه سلامت، شد دونه ای ۵۰۰ تومن، سیصد هم عکس opg قبلش. حدود صد تومنی هم دارو و مسکن و بستنی یخی خریدم😁😂

مگه میشه چهارتا دندون هم زمان کشید؟ دوتا رو هم باهم نمیکشن من هم یه دندون عقل جراحی کردم خدا شاهده ت ...

آره دکتر نمیخواست بکشه، ولی زدم زیر گریه، گفتم دکتر بخدا خیلی درد دارم، دارم میمیرم از درد، بیچاره قبول کرد.

و واقعاً خوشحالم همه‌شو کشیدم، چون درد قبلش اونقدر وحشتناک بود، که اگه نمی‌کشیدمشون اصلا خوب نمیشدم و همچنان یه سمت دهنم درد میکرد.

هنوز درد لثه هام بخاطر بیرون زدن دندونا، از درد جای کشیدنشون بیشتره

یاخدا چهارتا باهم.ضعف نکردی

قبلش یه هفته بود غذا نمی‌خوردم فقط آب‌میوه و مسکن، دیگه رسماً معده ام نابود شده بود.

دکتر تا بی‌حسی رو برام زد، گفت برو یه کیک شیرین بخور. 

خداروشکر واقعاً هیچی نشد، فقط نیم ساعت اول چهارتا گاز تو دهنم بود میخورد به لثه های ملتهبم داشتم میمردم. 

گازارو که بیرون آوردم واقعاً از خوشحالی نشستم گریه کردم😂😭

کدوم شهری؟ من نهفته هست میترسم برم کسی ام نمیشناسم خوب باشه

کرمانشاهم. 

آره حتما خوب پرس و جو کن بعد برو بکش. دکتر خوب واقعاً دندون کشیدنو برات راحت می‌کنه 

دونه چند برات کشید میشه لطفا جواب بدی؟

من کرمانشاهم.

با بیمه سلامت دونه ای ۵۰۰ شد.خیلی قیمتش خوب شد اصلا فکر نمی‌کردم بیمه سلامت هزینه کشیدن دندونو کم کنه

فک کنم بیمه های دیگه هزینه رو خیلی پایین میارن.

توی کلینیک کشیدم. مطبا هیچکدوم تا شنبه وقت آزاد نداشتن،

همش میترسیدم چون کلینیکه بد انجام بدن، ولی واقعاً خوب بود.

ولی خب هرچقدر که هزینه کشیدنشون کم شد، باید ده برابر هزینه کنم آسیبایی که این چهارتا عقل به باقی دندونام زدن رو جبران کنم.

خانوما واقعاً اگه نهفته اس صبر نکنین در بیاد، برید کاراشو یه سره کنید