2777
2789
مخصوصا بچه های حالا...اصلا قابل تحمل نیستن...اون معلم هم باید زندگی خودشو داشته باشه

بله همینطوره، ۳۰ دانش آموز همزمان سر و صدا کنن معلم حق نداره چیزی بگه، اما بقیه چیزا زود به چشم میاد

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مخصوصا بچه های حالا...اصلا قابل تحمل نیستن...اون معلم هم باید زندگی خودشو داشته باشه

خوب بمونه خونه زندگی شو کنه مام راضی نیستیم اگه براشون طاقت فرساست بیان عمرشون بخاطر ما هدر شه 

بله همینطوره، ۳۰ دانش آموز همزمان سر و صدا کنن معلم حق نداره چیزی بگه، اما بقیه چیزا زود به چشم میاد

پسر من که تو ۳۱۰ نفر مدرسه نفر اوله تو اخلاق میخواید ادرس میدم بپرسید 

کلا باهوشه به معلم کمک میکنه و یه سار درمیون جهشی میخونه

اما کلا میگم بچه ها کلافه میشن

خوب بمونه خونه زندگی شو کنه مام راضی نیستیم اگه براشون طاقت فرساست بیان عمرشون بخاطر ما هدر شه

کی تو این دوره زمونه راضیه دقیقا؟؟؟ اون معلم هم از حقوقش میناله بخوایم بحث کنیم که باید طومار بنویسیم ولی واقعا شرایط خوب نیس اون پنجشنبه هم کارمندای دولت تعطیلن به اونا چیزی نمیگین؟

عزیز ، بچه تون سواد یاد میگیره، پس‌ منتی سر معلما نیست

ما همیشه ممنون دارشونیم و همیشه کادو میگیریم و نهایت تشکر و میکنیم

اما ۵ شنبه ها همه ویلا ندارن برن یا مهمونی برن بچه خسته میشه

کی تو این دوره زمونه راضیه دقیقا؟؟؟ اون معلم هم از حقوقش میناله بخوایم بحث کنیم که باید طومار بنویسی ...

خواهرم ۳۵ دانش آموز داره، میگه اول صبحی که میرم، نرسیده یکی میگه مدادم گم شره یکی صندلیش رو پیدا نمیکنه، یکی میگه خانم چی داریم، و.... یکی هم هست هر سوالی رو سه بار میپرسه، بعد میاد کتاب رو نشون میده و میپرسه، میشینه یه دقیقه دیگه میاد، یعنی هر سوالی،رو ۶، ۷ بار میپرسه، خب یه بار جواب گرفتی برای چی این همه میپرسی و... هزاران داستان مثل این

ما همیشه ممنون دارشونیم و همیشه کادو میگیریم و نهایت تشکر و میکنیماما ۵ شنبه ها همه ویلا ندارن برن ی ...

عزیزم، میدونم خسته‌ای اما به خدا اون معلم هم احتیاج داره استراحت کنه، به اونا هم باید حق داد