پفک_نمکی_ام مدیر استارتر عضویت: 1403/09/07 تعداد پست: 56 عنوان ورزشکارای عزیز میشه بیاین 47 بازدید | 9 پست مخام باشگاه ثبت نام کنم نمیدونم چ رشته ای خوبه تی ار ایکس فیتنس ایروبیک مخام پهل و شکمم لاغر شه بدنم رور فرم بیاد و باسنم بزرگ شه امروز | 13:04 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
توکاا عضویت: 1401/09/23 تعداد پست: 10760 فیتنس مناسبته اما ۶ ماه طول میکشه ب نتیجه برسیمن با یک ماه پیاده روی چربی هامو اب کردمالبته همراه تغذیه مناسب عزیزم اگه چیزی گفتم که ناراحت شدی، بگو تا دوباره بگم
پفک_نمکی_ام مدیر استارتر عضویت: 1403/09/07 تعداد پست: 56 فیتنس مناسبته اما ۶ ماه طول میکشه ب نتیجه برسیمن با یک ماه پیاده روی چربی هامو اب کردمالبته همراه تغ ... ۶ ماه عیبی نداره فیتنس چجوریه ورزشش از بدنسازی بهتره؟ زیاد اطلاعات ندارم
زردنارنجی عضویت: 1403/02/26 تعداد پست: 27 فیتنس مناسبته اما ۶ ماه طول میکشه ب نتیجه برسیمن با یک ماه پیاده روی چربی هامو اب کردمالبته همراه تغ ... سلام عزیزم میشه بگی چه جوری و رژیمت چطور بود و چقدر وزن کم کردی؟
زردنارنجی عضویت: 1403/02/26 تعداد پست: 27 ۶ ماه عیبی نداره فیتنس چجوریه ورزشش از بدنسازی بهتره؟ زیاد اطلاعات ندارم منم نمیدونم فیتنس چیه
توکاا عضویت: 1401/09/23 تعداد پست: 10760 ۶ ماه عیبی نداره فیتنس چجوریه ورزشش از بدنسازی بهتره؟ زیاد اطلاعات ندارم من خودم فیتنس میرمترکیب هوازی و قدرتیهصدرصد مثل بدنسازی نیس کار با دستگاه نداریم ..دو تا چیز متفاوتن عزیزم اگه چیزی گفتم که ناراحت شدی، بگو تا دوباره بگم
zozo001 عضویت: 1402/07/27 تعداد پست: 744 TRX رشته مستقل نیست و تمرینات استقامتیهمیتونی در کنار ورزشی که میکنی ادامه بدیمثلا بدنسازی و TRXیا فیتنس و TRX
توکاا عضویت: 1401/09/23 تعداد پست: 10760 سلام عزیزم میشه بگی چه جوری و رژیمت چطور بود و چقدر وزن کم کردی؟ سلام گلم رژیم خاصی نداشتم یعنی کالری ها روزانم اوردم پایین خیلی هر روز پیاده روی میرفتم نیم ساعت باشگام اون موقع نمیرفتم۴ ماه از ۶۸ رسیدم ۵۷ عزیزم اگه چیزی گفتم که ناراحت شدی، بگو تا دوباره بگم
پفک_نمکی_ام مدیر استارتر عضویت: 1403/09/07 تعداد پست: 56 من خودم فیتنس میرمترکیب هوازی و قدرتیهصدرصد مثل بدنسازی نیس کار با دستگاه نداریم ..دو تا چیز متفاوتن کدومشون بهترن
زردنارنجی عضویت: 1403/02/26 تعداد پست: 27 سلام گلم رژیم خاصی نداشتم یعنی کالری ها روزانم اوردم پایین خیلی هر روز پیاده روی میرفتم نیم ساعت باش ... ممنون عزیزم 🌹