2777
2789
عنوان

چرا مادرشوهرم بی دلیل از من بدش میاد

| مشاهده متن کامل بحث + 183 بازدید | 26 پست
بعضی مادرها سرتر دخترشون رو نمیتونن تحمل کننیا نه لزوما ظاهری از هر نظر

تا وقتی دخترش مجرد بود با من بدتر بود و وقتی داماد پولدار گیرش اومد و فهمید دخترش از من خوشبخت تر شده تازه کمی بهتر شد اما همچنان سرده و یخه ولی با اونا گرم و صمیمی و دست و دلباز

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

جالبه اصلا به دخترم هم حسی نداره و اگر پسر جاریم دخترمو بزنه هیچی نمیگه ولی بچه من کاری میکرد دعواش ...

مادرشوهر منم فقط بچه دخترشو دوست داره وپسرمنو دوست نداره هرچند پسر منم ازش متنفره  الانم توغصه نخور.  بره به درک 

خسته ام از این زندان که نامش زندگیست😴
مادرشوهر منم فقط بچه دخترشو دوست داره وپسرمنو دوست نداره هرچند پسر منم ازش متنفره الانم توغصه نخور. ...

اره دختر منم دیگه سمتش نمیره چون خیلی رک و مستقیم و بی پرده جلو ما به بچه دخترش اهمیت میده و پسرای جاریمم دوس داره

اره دختر منم دیگه سمتش نمیره چون خیلی رک و مستقیم و بی پرده جلو ما به بچه دخترش اهمیت میده و پسرای ج ...

بچه ها خودشون متوجه میشن که بهشون اهمیت نمیدن  منم به پسرم گفتم که خودم دوست دارم احتیاجی نیست که اون بخواد دوست داشته باشه  

خسته ام از این زندان که نامش زندگیست😴
گاهی دلم میگیره

مادرشوهر من انقد حسود حتی عقدمون نیومد نذاشت کسیم بیاد الان گاهی ب شوهرم زنگ میزنه ولی دیگه نقشه هاش نقش بر ابه شوهرم دلش ازشون شکسته گاری نداره 

زن آممدم و کاربر قدیمی ریپورتی ،،حرفامو ب دل نگیرخدایا بهمون شادی و سلامتی و پول و دلخوشی دلخوشی عطا کن قربونت برم