2777
2789
عنوان

شما تو پاییز و زمستان

51 بازدید | 8 پست

هفته ای چندابار حمومید 

من نمی دونم چرا بااین که یک روز در میون حمومم ولی خیلی خیلی عرق می کنم طوری که شب می‌رم فرداش بو میدم به نظرتون ممکن از بیماری یا کمبود ویتامین باشه 

*الهی خدا  آنقدر بهت چیزای خوب بده که نفهمی از کجا اومده پر از خیر و برکت رزق و روزی * اگه دوست داری یک صلوات هم بفرست برای مهدی موعود 💕با احترام درخواست دوستی نمی پذیرم 💕

منم یه روز درمیون میرم ولی نه بخاطر عرق 

موهام زود به زود چرب میشه

به قول فروغ فرخزاد:                                                          تو خوب باش، آن کس که فهمید قدر میداند                         وآن کس که نفهمید،روزی دلش برای تمام خوبی هایت تنگ میشود🧸❤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وزنت بالا نیست؟بوی بدن به تغذیه هم ربط داره مثلا زیاد چیزای چرب بخوری تند میشه

نه لاغرم

*الهی خدا  آنقدر بهت چیزای خوب بده که نفهمی از کجا اومده پر از خیر و برکت رزق و روزی * اگه دوست داری یک صلوات هم بفرست برای مهدی موعود 💕با احترام درخواست دوستی نمی پذیرم 💕

منم ی روز در میون میرم حمام بقیه روزا هم میرم فقط گردن ب پایین میشورم میام بیرون هم بادی اسپلش اسپری میکنم اصلا بوی عرق نمیگیره بدنم😍🫰🏻هرجاهم میرم همه میگن چه خوشبوبی ی بار رفتم مغازه لباس زنه گفت تو هرچقدرم لباس بخوای میدم پرو کنی بس ک بدنت خوش بوعع اصلا بوی عرق نمیدی بعضیا میان آنقدر بوی عرق بد میدن الکی بهشون میگم این مانتو سایزتون رو ندارم😄🤭🫠