2777
2789

من تاپيكاي قبليت خوندم اين رابطه ب درد نميخوره اگه واقعا بهش خيانت نكردي و دنبال پسرا نبودي  تمومش كن هم اون مريض ميشه هم تو

چون راه دور هستيد بدتر ميشه

اميدوارش نكن

بگو با دوستات قطع ازتباط كنه مامانشم انقد بهت ز نزنه بره براش ي دختر از شهر خودشون پيدا كنه

من با همچین ادمی یه مدت اینطوری بعد که فهمید وابسته شدم کلا عوض شد انگار دیگه حتی رابطه رو نمیخواد

اگه رل ته کات کن دلتنگی وگریه زاری بعد یه مدت تموم میشه بعدش خودتو می‌سازی باز از بودن بااین ادم بهتره

من عاشق بارون بودم اون عاشق برف  بود:)گاهی میگم کاش قلبتم مثل برف بود پاک ،سفید:)گاهی میگم نه شاید مثل برفه یخ زده،بی حس.. قلب من سردِه یعنی سرد شده یعنی سردش کردی ولی یخ نزده هنوز چقدر تا یخ زدنش مونده جانا؟اگه دوست داشتین برام دعاکنید انرژیش برگرده بهتون مهربونا:)💚

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مادرش بهم زنگ زد به مادرش گفتم بجای پیام دادن به دوستام بره رو خودش کار کنه خیلی همیشه دوست داره صحب ...

وای وقتی بهم زنگ میزد گوشیو قطع نمیکرد که پشت گوشی خوابش میبرد. کافی بود همزمان ی پشت خطی داشته باشم کلی دعوا میکرد که کیه داره بهت زنگ میزنه و ..

بسته ب تجربیات خودم میگم دوست من آدما ممکنه تو ی سری فشارا سعی کنن خودشونو تغییر بدن ولی بازم وقتی ی شرایط عدم باب میلشون پیش بیاد ازونی ک قبل عدض شدنش میدیدی هم بدتر میشن اصلا بعد ازدواج اینقد مشکلا دو چندان و عمقی میشه ک طرف زیر این فشارا دوباره بیماریهای سایکوتیکش عود میکنه ناخوداگاه 

منم مثل شما فک میکردم ژنتیک ی نفرو میشه تغییر داد با محیط ولی دیدم ژنتیک از محیط خییییلی قوی تره

بسته ب تجربیات خودم میگم دوست من آدما ممکنه تو ی سری فشارا سعی کنن خودشونو تغییر بدن ولی بازم وقتی ی ...

درک نمیکنم چرا ژنش باید اینطوری بشه وقتی پدرش شکاک نیست مادرش میره خونه رفیقاش میمونه و خودش خونه مجردی داشته و آزاد بوده همینو نمیفهمم

برگشت به آزادی🕊

در آخر چیشد عزیزم من چون نامزدم شهر دیگه بود مجازی باهم هی دعوا و بی احترامی داشتیم حضوری انگار عاشق ...

ما حضوری زیاد همدیگه رو نمیدیدیم ولی چندبار همو دیدیم مشکلی نبود تا اینکه کنارش تو خیابون راه رفتم پام رفت رو چادرم، موهام بیرون اومد، یهو انگار دیوونه شد و کلی دعوا کرد که چادر نزنی بهتره تا اینجور باشی و ..‌

نمیذاشت با اقواما و دوستام ارتباط داشته باشم، داشتم منزوی میشدم

خلاصه فهمیدم آینده م حتما طلاقه، گفتم همین حالا تمومش کنم بهتره. خ واسطه فرستادن و التماس کردن ولی من دیکه تصمیممو گرفته بودم

درک نمیکنم چرا ژنش باید اینطوری بشه وقتی پدرش شکاک نیست مادرش میره خونه رفیقاش میمونه و خودش خونه مج ...

ژنتیک فقط از پدر و مادر  انتقال پیدا نمیکنه بلکه میتونه از نسلای قبلی هم باشه بعلاوه شما همه چیزو از خانواده طرف نمیدونی تا اینکه دقیقا ازدواج کنی و خیلی بیشتر باهاشون دمخور شی میبینی صفات شوهرتو تو خانوادش داری میبینی و قبل ازدواج اینجوری نمبدیدی چون مرد و خونکادش بعد ازدواج خیلی عوض میشن😅

ما حضوری زیاد همدیگه رو نمیدیدیم ولی چندبار همو دیدیم مشکلی نبود تا اینکه کنارش تو خیابون راه رفتم پ ...

این رو حجاب آن چنان گیر نیست ... ولی تو بقیه موارد اره افراط داشته من سپردم دست مشاور چون دیگه عقلم نمی‌رسید ولی دیگه واسه دلسوزی نمیمونم باهاش 

برگشت به آزادی🕊

ژنتیک فقط از پدر و مادر انتقال پیدا نمیکنه بلکه میتونه از نسلای قبلی هم باشه بعلاوه شما همه چیزو از ...

ممنون عزیزم از حرفات من همه چیز رو سپردم دست مشاور و فکرنکنم رابطمون بعد این دوماه هم ادامه پیدا کنه فقط دنبال راهی هستم بدون آسیب دیدن خودم و اون همه چیز تموم شه 

برگشت به آزادی🕊

ممنون عزیزم از حرفات من همه چیز رو سپردم دست مشاور و فکرنکنم رابطمون بعد این دوماه هم ادامه پیدا کنه ...

عزیزمی

من اگ خودم شخصا ب عقب برگردم بیشترین چیزی ک بعش اهمیت میدم سلامت روانی و تفاهم روانیه

چرت میگن زن و شوهر نباید کامل عین هم باشن اتفاقا اگ عین هم باشن پایه هم میشن همو درک میکنن میفهمن ن ک تو توی آسمونا سیر کنی و اون تو سیر و سلوک خودش باشه میدونی چی میگم از من ب تو نصیحت ازدواج از هررر تصمیمی تو دنیا مهمتره اصلا احساسی تصمیم نگیر ک جوری میره تو پاچت ک هم خودت هم ی بچه بدبخت دیگه رو هم بدبخت میکنی 

با گروه های دختر پسری دوست بودم مختلط بیرون میرفتیم و یه دوست پسر داشتم که باهاش پیشروی جنسی هم نداش ...

به هرحال انسان جایز الخطاست 

مهم اینه الان پشیمونی دلیل نمیشه اذیتت کنه

ان شاءالله که دیگه درست میشه

چند سالته؟

به هرحال انسان جایز الخطاست مهم اینه الان پشیمونی دلیل نمیشه اذیتت کنهان شاءالله که دیگه درست میشهچن ...

من ۲۰ ایشون ۲۵ 

بنظر ایشون انسان جایزالخطا نیست و نباید خطا کنه کلا ... حالا که فهمید ولش کردم هی میگفت گذشته منو ببخش اون تموم شده من داخل گذشته ی تو موندم و به اینجا رسیدیم که تو ازم جدا شی ...

برگشت به آزادی🕊

من ۲۰ ایشون ۲۵ بنظر ایشون انسان جایزالخطا نیست و نباید خطا کنه کلا ... حالا که فهمید ولش کردم هی میگ ...

زنده باشی

اگر اصلاح کرد خودش رو بیشتر فکر کن ببین میتونی بهش برگردی یانه

هرکسی اگر اشتباه کنه خدا خودش گفته که راه بازگشت هست دلیل نمیشه اینارو چوب کنه بزنه تو سرت