2777
2789
عنوان

زایمان کردم خانوما

| مشاهده متن کامل بحث + 512 بازدید | 42 پست
چرا اینطورین من دیر تر از شما زایمان کردم ولی خدا شاهده شوهرم عین پروانه دورمه یدونه بزن دهنش بفهمه

عزمزم اینکه دوست داره زیبا و ایده آل باشی خیلی خوبه .منم دو ماه بود زایمان کرده بودم از بس غر زد که تو مثل مامانت چاق میشی رژیم گفتم .البته شیرم خیلی خیلی زیاد بود و بچه هم توپول بود. شما رژیم نگیر ولی ابینو بذار به حساب اینکه دوست داره زنش عالی باشه براش عزیزم.یواش یواش با ورزش تو خونه هیکلت رو عالی کن.خدایی همینا که حرفای منفی میزنن پای حرفاشون بشینی میگن ما برای شوهرامون مهم نیستیم و از این حرفا

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اسی جان عزیزم اینقدر خودتو به خاطر حرفهای شوهرت اذیت نکن مشکل از شما نیست از شوهرته 

هنوز نمیدونه باید خانومی که زایمان کرده رو بیشتر هواشو داشته باشه 

یه مدت محلش نده  شاید درست شد

رک بهش بگو تو انگار دلت یه کیس جدید میخواد بهونه‌میاری هر زنی بعد از زایمان این شکلی میشه بعدشم بگو فک نکن خودت هم تفه ای هستی حالا من زایمان کردم اینجوری شدم تو ک زایمان نکردی اوضاعت خرابه😒

عزمزم اینکه دوست داره زیبا و ایده آل باشی خیلی خوبه .منم دو ماه بود زایمان کرده بودم از بس غر زد که ...

فکر کنم اشتباه ریپ زدید

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترم تو بهترین هدیه خدا به ما هستی 🍼🧸۱۴۰۳/۸/۱۷ دختر دار شدم 👩‍❤️‍👨

عزمزم اینکه دوست داره زیبا و ایده آل باشی خیلی خوبه .منم دو ماه بود زایمان کرده بودم از بس غر زد که ...

اینکه بگی این لباس ب تو نمیاد توجهه؟ اونم به زنی که تازه زایمان کرده باید درک کنه شرایط و می‌تونه با لحن بهتری بیان کنه حرفشو

اون الان حس میکنه این کارا فیلمته و بچتو بیشتر میخوای.همسر منم خیلی حسود شده بود به خواهرش گفته بود ...

نه حسودی نمیکنه. یچیزی میگه ناراحتم میکنه. باز خودش محل نمیده ناراحته حرف زشت میزنه

اسی جان عزیزم اینقدر خودتو به خاطر حرفهای شوهرت اذیت نکن مشکل از شما نیست از شوهرته هنوز نمیدونه بای ...

😔💐اول خوب بودم از بابت افسردگی... الان انگاردارم افسرده میشم میگم فلان لباس 

بپوشم ایراد میگیره..