2777
2789
ببین عزیزم ما تو فامیل یه آدم خیلی مومن داریم که دعا نویسی و .. بلنده ولی به هیچ عنوان برای کسی نمیگ ...

عزیزم عصر زنگ زد خودش اوکی شد من هیچیش نگفتم اصلا😂❣️

واییی چقدر بد میدونم عزیزم خیلی از این چیزا زیاده نه اتفاقا همین عصر بهم زنگ‌زد و برگشت مبگم ما مشکل ...

زمان بده حل میشه چون اونم دوست داره وگرنه یه بنده خدایی خانوادش مخالف بود همینو کرد بهونه دوست داره که میجنگه هواشو داشته باش بدون شک حل میشه چون دو طرفس البته خداروشکر❤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

زمان بده حل میشه چون اونم دوست داره وگرنه یه بنده خدایی خانوادش مخالف بود همینو کرد بهونه دوست داره ...

اره خودمم دلم گرمه خیالم یه جورایی راحته ولی بخدا بعضی وقتا ادم طاقتش طاق میشه دست خودم نیست بهونه گیر میشم واقعا بعضی وقتا خیلی عذاب مبکشم و کلا دختری هستم ک اولین بارمه این چیزا و اینکه ب شدت دارم عذاب میکشم باهرکلمه کلی اشک میریزم همه میگن چقد تغیبر کردی

اره خودمم دلم گرمه خیالم یه جورایی راحته ولی بخدا بعضی وقتا ادم طاقتش طاق میشه دست خودم نیست بهونه گ ...

عزیزدلم منم بخدا خیلی زودرنج شدم طبیعیه چون دوسش داری از من که بدتر نیستی😂 من برات نگم چه کارایی میکنم😂 توکل به خدا ایشالله خبر خوش بهم بدی❤💍👄

عزیزدلم منم بخدا خیلی زودرنج شدم طبیعیه چون دوسش داری از من که بدتر نیستی😂 من برات نگم چه کارایی می ...

چرا گلم تو مشکلت چیه 😂البته اگر دوست داشتی بگو مهربون جانم 

ان شاءالله برای توام حل بشه قشنگ خوش قلبم میفهممت که چقدر ادم سخت میگذره

چرا گلم تو مشکلت چیه 😂البته اگر دوست داشتی بگو مهربون جانم ان شاءالله برای توام حل بشه قشنگ خوش قلب ...

قربونت برم عشقم مرسی از همدلیت❤ما هم رابطمون دو طرفس همو دوست داریم فقط هنوز آقا ازدواج کردن رو خیلی سخت میبینه و عموهای مجردش رو کرده الگو درصورتی ک خانوادش با من اوکین دوسش دارم احساسات دخترا ک میدونی چطوره کل بدن ی انسان میگن ۷۰ درصد مثلا از آب تشکیل شده از من مهربونی و احساسات تشکیل شده😂❤

قربونت برم عشقم مرسی از همدلیت❤ما هم رابطمون دو طرفس همو دوست داریم فقط هنوز آقا ازدواج کردن رو خیلی ...

😂😂😂عزیزمممم الهی بگردممم چن وقته باهمین؟؟ ان شاءالله حل میشه مهربونم این که چیزی نیست😂😂❣️

😂😂😂عزیزمممم الهی بگردممم چن وقته باهمین؟؟ ان شاءالله حل میشه مهربونم این که چیزی نیست😂😂❣️

خدانکنه قلبم یک و سال و دوماه شده اما کاش ذهنیتش تغییرکنه چون من دلم میخواد باهاش آینده داشته باشم اولین باره یکی این شکلی پشتم ایستاده

خدانکنه قلبم یک و سال و دوماه شده اما کاش ذهنیتش تغییرکنه چون من دلم میخواد باهاش آینده داشته باشم ا ...

عزیزمممم هنوز مدت زیادی نگذشته سخت نگیر چند سالته مگه مهربونم 

ان شاءالله میشه مطمعنم