واییی چقدر بد میدونم عزیزم خیلی از این چیزا زیاده نه اتفاقا همین عصر بهم زنگزد و برگشت مبگم ما مشکل ...
زمان بده حل میشه چون اونم دوست داره وگرنه یه بنده خدایی خانوادش مخالف بود همینو کرد بهونه دوست داره که میجنگه هواشو داشته باش بدون شک حل میشه چون دو طرفس البته خداروشکر❤
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
زمان بده حل میشه چون اونم دوست داره وگرنه یه بنده خدایی خانوادش مخالف بود همینو کرد بهونه دوست داره ...
اره خودمم دلم گرمه خیالم یه جورایی راحته ولی بخدا بعضی وقتا ادم طاقتش طاق میشه دست خودم نیست بهونه گیر میشم واقعا بعضی وقتا خیلی عذاب مبکشم و کلا دختری هستم ک اولین بارمه این چیزا و اینکه ب شدت دارم عذاب میکشم باهرکلمه کلی اشک میریزم همه میگن چقد تغیبر کردی
چرا گلم تو مشکلت چیه 😂البته اگر دوست داشتی بگو مهربون جانم ان شاءالله برای توام حل بشه قشنگ خوش قلب ...
قربونت برم عشقم مرسی از همدلیت❤ما هم رابطمون دو طرفس همو دوست داریم فقط هنوز آقا ازدواج کردن رو خیلی سخت میبینه و عموهای مجردش رو کرده الگو درصورتی ک خانوادش با من اوکین دوسش دارم احساسات دخترا ک میدونی چطوره کل بدن ی انسان میگن ۷۰ درصد مثلا از آب تشکیل شده از من مهربونی و احساسات تشکیل شده😂❤