2777
2789
عنوان

مادر شوهرم میگه حق نداری

140 بازدید | 4 پست

توروخدا ببخشید اینجوری تاپیک زدم که بیاین ورگرنه هیچکس جواب نمیده🙏🏻

قضیه اینه که من یه دوست صمیمی دارم ولی یه ساله مدرسه هامون ازم جدا شده و کنار هم نیستیم بعد رفتن اون من کلا افسرده شدم خیلی حالم بد بود اونم نسبت بهم بی تفاوت شده بود خیلی اذیتم میکرد مثلا میگفت وقتی باهات حرف میزنم حالم بد یا ولم کن توروخدا خلاصه من امسال با یکی از هم کلاسی هام یکم صمیمی شدم دوستم اینو شنید دیوونه شد گفت رفیق فروشی و اینا بعدش گفت باشه با اون صمیمی نباش مثلا بغلش نکن زیاد حرف نزن بیا با هم باشیم میگه ببخش میدونم یه سال اذیتت کردم الان با اون صمیمی نباش بیا همشو جبران کنم برات راستش من خیلی اذیت شدم و این هم کلاسیم هم روزای خستم کنارم بود قبول نکردم چون روحم واقعا اسیب دیده گفتم نه باهاش صمیمی هستم میخوای قبول کن اونم قبول نکرد ولی الان حس عذاب وجدان دارم میگه من دوست چند سالتم یعنی به خاطر من نمیتونی صمیمیتو کم کنی 

چیکار کنم چی درسته اصلا نمیدونم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از آدم وابسته دوری کن یعنی چی با اون صمیمی نباش زیاد حرف نزن و...هر کسی جای خودشو داره قرار نیست آدم تو دنیا فقط با یه نفر دوست باشه که 

خودت رو به خودت ثابت کن نه به دیگرانᰔᩚ