2777
2789
عنوان

نشانه های مردی که همسرشو دوست نداره

| مشاهده متن کامل بحث + 307 بازدید | 48 پست
دست بزن بددهنی توهین وقتیوناراحتی کاری نمیکنه

الان اینستا باید میگفت تا بفهمی این آدم بهت اهمیتی نمیده ؟ اصلا اگه دوستم داشته باشه لیاقتتو نداره 

ما دیر آمدیم یا زود هر چه بود به موقع نیامدیم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الان اینستا باید میگفت تا بفهمی این آدم بهت اهمیتی نمیده ؟ اصلا اگه دوستم داشته باشه لیاقتتو نداره

ولی وقتی پاش میوفته جون بچه ها رو قسم میخوره که دوسم داره خیلی تلاش میکنه کار میکنه میزانی پول میده خرید میکنه 

نمیخوام قبول کنم نمیدونم

دست بزن بددهنی وقتی ناراحتی کاری نمیکنه توهین میکنه

خوب اینا که طبیعیه که اصلا نشونه ی مرد خوب نیست ..اما الان همسر شما این نشونه هارو داره دیگه ..به جای غصه خوردن سعی کن شرایط تغییر بدی اگر نشد ی فکر اساسی بکن ..

خوب اینا که طبیعیه که اصلا نشونه ی مرد خوب نیست ..اما الان همسر شما این نشونه هارو داره دیگه ..به جا ...

پدر خوبیه بچه هام خیلی دوسش دارن دلم نمیاد جداشون کنم درضمن به منم وابسته هستن زیاد 

ولی وقتی پاش میوفته جون بچه ها رو قسم میخوره که دوسم داره خیلی تلاش میکنه کار میکنه میزانی پول میده ...

خب این یه چرخس دیگه یه مدت همه چی آرومه بعد دوباره میشه همون آدم سابق بهش میگن چرخه ابیوز

ما دیر آمدیم یا زود هر چه بود به موقع نیامدیم 
هیچ قلقی نداره همسرت که این اخلاق هاش بزار کنار؟

خیلی زبون خوشیه 

منم حالم خوب نیست 

دلم محبت میخواد 

دیگه جون ندارم

الان ۲۰ روزه خونریزی دارم امروز قطع شد بالاخره با دارو و اینا 

همش سرکار بوده یه روزم ازم مراقبت نکرد همش پدرمادرخواهرم بودن

حتی زنگ نمیزد حالمو بپرسه فقط یه بار زنگ زده

یه بارم یهچایی نبات دستم داده دیابت دارم زیاد نمیتونستم بخورم

کلا همین 

ولی هفت ساله هر موقع مریض شده ازش پرستاری کردم بهش رسیدگی کردم 

الان میگه بدهی دارم مغزم درگیره ولی به نظرم دلیل نمیشه

بعدم منم زنم باید نازکش داشته باشم محبت ببینم دلم ازش میگیره نمیتونم زبون بگیرمش وگرنه خیلی بهتر میشه اخلاقش با زبون خوش البته باید طبق میلشم باشم دیگه

خیلی زبون خوشیه منم حالم خوب نیست دلم محبت میخواد دیگه جون ندارمالان ۲۰ روزه خونریزی دارم امروز قطع ...

حق داری خونریزی آدم ضعیف می‌کنه و فشار روحی که به آدم میاد بیشتر میشه ..در اینکه کم کاری کرده شکی نیست ..بزار زمان بگذره کمی که بهتر شدی و حال روحیت هم اومد بالا ..بعد با زبون خوش بهش بگو ..شاید تأثیر داشت 

حق داری خونریزی آدم ضعیف می‌کنه و فشار روحی که به آدم میاد بیشتر میشه ..در اینکه کم کاری کرده شکی نی ...

ببین مثلا ۱۰ ماه پیش یه موضوعی پیش اومد با خانواده ش تو تاپیکام هست اونجا کلا پشت من وایساد علنی 

میدونی یه کارایی هم بعضی وقتا میکنه همونا باعث میشه که دوست نداشته باشم قبول کنم که دوسم نداره

ببین مثلا ۱۰ ماه پیش یه موضوعی پیش اومد با خانواده ش تو تاپیکام هست اونجا کلا پشت من وایساد علنی مید ...

عزیزم هیچ مردی بدون عیب نیست ..همین نکته های خوبش رو گهگاهی بهش یادآوری کن ..بعد هم ی کوچولو گلگی کن مثلا (از رفتاری که دوست نداری )آخرش هم بگو اما قدردانت هستم ..با زبون خوش به راهش بیار فقط صبوری میخواد ..