2777
2789
عنوان

ایران یکی از زنانه ترین کشور های دنیا

| مشاهده متن کامل بحث + 880 بازدید | 54 پست

دقیقا 

دقت کردین پرنسسعلیا چقد زیاد شدن

فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین❤
پس کل کشور های دنیا زنانه ان؟

من کم توضیح دادم راجبش 

یکسری کشور ها یا زن مجبوره رو پای خودش وایسه یا ترجیح میده رو پای خودش وایسه (یک جامعه)

جامعه ای که درصد بالایی از زن ها به اسم استقلال و اینا میخوان رو پای خودشون وایسن حالا به دلایل خاصی اون کشور زنانه‌ست و برعکسش که زن ها از روی اجبار میرن کار میکنن اون جامعه مردانست 

توضیحاتش زیاده اگه متوجه نشدی کاملتر میگم 

ولی خب دید جهانی به یک خانواده اینه مرد بره بیرون کار کنه و خرج خانواده رو بده و زن هم اگه دوست داره این اجازه رو داره بره پول دربیاره برا خودش و پولش رو خرج خودش بکنه 

ولی اگه شرابط جوری باشه که یا به اجبار یا ترجیح دادن درصد بالایی از زن برن سمت این چیزا یه مشکل جامعه شناسایی میشه

روسیه💙🇷🇺 ...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الان یعنی همجنسگرایی بالا باشه خوبه؟!!

عزیزم این بنده خدا تو دوتا پست گفت جامعه نرمال خوبه 

نه مردانه نه زنانه 

فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین❤

چ جالب و دقیق

همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄

به نظرم همش بسته به تبلیغات و فضای مجازی هست که جامعه را کدام سمتی نشون بده. چند تا فیلم مطرح هم می‌ ...

اینکه جامعه به کدوم سمت بره بستگی داره به بیس و پیش زمینه اون جامعه برای پذیرش یسری چیزا و حرکت به اون سمت 

ینی اگه ایران داره زنانه میشه از قبل تبلیغات یکسری چیزا و روش های تربیتی بوده و اتفاقی افتاده که این تبلیغات جامعه رو به سمت زنانگی برده

روسیه💙🇷🇺 ...

من متوجه نشدم چرا روش اسم جامعه مردانه گذاشتن با این چیزایی که شما ازش توصیف مردی من ویژگی مردونه‌ای که بیشتز باشه ندیدم بیشتر برابری جنسیتی دیدم (با فاکتور گیری از چیزهایی که شاید ویژگی‌های بدی باشن) ولی مثلا اینکه هم زن کار کنه هم مرد ربطش به مردونگی چیه

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
پرنسس رو خوب اومدی متاسفانه اقایون این چنینی زیادشدن🫤

تازه میگن ما داریم کارای سخته مردانه انجام میدیم 

زحمت می‌کشیم برا زندگیمون

نخیر شما نه مستقلی نه کاری فقط 

این خانما هستند که دارند تو اکثر زمینه ها پیشرفت می کنند نه توی به اصطلاح مرد که از پس هزینه های ساده ی زندگی هم برنمیای

استارتر تو درس نخونی سنگین تری به خدانرخ زنان شاغل تو کشورای جهان اول که آزادی و حقوق زنان ۱۰۰ برابر ...

بحث اجبارررر هست. کامل بخون تاپیکو

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
من متوجه نشدم چرا روش اسم جامعه مردانه گذاشتن با این چیزایی که شما ازش توصیف مردی من ویژگی مردونه‌ای ...

چون تبلیغات جنسیتی و فمنیسم جامعه رو به سمت مردانگی میبره 

درواقع ما هیچ برابری جنسیتی نداریم چون مرد یک ویژگی های خاصی داره و زن یه ویژگی خاص دیگه و اصلا چیزی نیست که باهم قابل مقایسه باشن و بخوایم بگیم کدوم خوبه و کدوم بد 

و یک چیز نسبیه اینکه میگیم جامعه مردانه نمیدونم چرا همتون قسمت کار کردن رو دیدین درحالی که همش به کار کردن ربطی نداره 

و کار کردن هم منظور اینه که بک جامعه(درصد قابل توجهی از زن های یک کشور) توی فلان کشور با خواست خودش داره کار مبکنه یا به اجبار و شرابط کشورش داره کار میکنه 

این حرف من ربطی به فقر نداره بلکه خلق و جو و تربیتا و تبلیغات رو درنظر داریم میگیریم

روسیه💙🇷🇺 ...

موضوع رو نگرفتی 

پسرای ایرانی اکثرا مامانی ان یعنی تا مامان جان اجازه نده نمی تونند ازدواج کنند و مستقل بشن مادراشون حتی تو خصوصی ترین مسائلشون دخالت میکنه 

پسر 30 ساله هیچ اختیاری از خودش نداره

درصورتی که در خارج از ایران پسرا 20 به بعد مستقلن و ازدواج و کارشون تابع تصمیم خودشونه

قدیم همین پسر 30 ساله چند تا خانواده رو خرجی میداد 

برا همین خانمای ایرانی ترجیح میدن ازدواج نکنند و رو بیارند به مشاغل مردانه و مستقل شدن

من کم توضیح دادم راجبش یکسری کشور ها یا زن مجبوره رو پای خودش وایسه یا ترجیح میده رو پای خودش وایسه ...

پس همه کشور ها مشکل دارن

ارتودوکس☦❤              👩‍⚕️دانشجوی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران(آینده)👩‍⚕️سال دیگه تاپیک قبولیمو میزنم قطعا✌💟دختری که واسه استقلالش و رسیدن به هدفش تلاش میکنه💟  به امید رسیدن به آرزو هام😍 طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱🤌👮💙میشه اگر امضامو خوندی برام آرزوی موفقیت کنی💙به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤