2777
2789
عنوان

خواهر بزرگترم پنج شنبه هفته دیگه ازدواج میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1830 بازدید | 109 پست
ههوقتی بهت پول ندن چه جوری گرون ترین هارو بخری؟

به منم پول نمیدن

ولی یه جوری داد و بیداد راه میندازم

کارتو میدن دستم

درسته پدر و مادرن ولی من نمیخوام احترام کسی که بین بچه هاش فرق میزاره رو نگه دارم

هرکاری دلم خواست میکنم 

اصلا شده یواشکی کارتو کش میرم.

هرجا منو دیدی گوشزد کن برم درسمو بخونم

چقدر عجیب خواهرته ها باید خوشحال باشی

از بچگی بین ما خیلیییییییییییی فرق میذاشتن

هر مشاوری که میرفتم تعجب میکرد

مثلا خواهرم وقتی ناراحته؛مامانم میبرتش هتل پنج ستاره کیش و کلیییی خرید میکنن{چندین بار اینکار رو کردن}

اما وقتی من ناراحتم؛میگه برو حرم گریه کن تا امام رضا حاجتت رو بده

+مشهدی هستیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

همیشه حق با اون بودهاکثر خرج ها برا اون میشدهالان هم که آرزوی خانواده رو برآورده کرده{آوردن داماد وی ...

ب نظرم حرفات انگار از دهن شیطان میاد بیرون شیطون لعنت کن حسادت بگذلر کنار مطمئن باش وقتی آدم متشخصی وارد خانواده شما بشه مطمئنا روی شوهرکردن آینده شما هم تاثیر میگذاره به صورت غیر مستقیم دلتو صاف کن 

ههوقتی بهت پول ندن چه جوری گرون ترین هارو بخری؟

دلیل مرکز توجه بودنش چیه؟؟ زیباتره؟  زبون باز تره؟ دلسوز تره؟ کاری تره بیشتر کمک میکنه؟ 

ساکنان دریا پس از مدتی ب صدای دریا عادت میکنند.... وای ک چ سخت است قصه عادت!!!!☆ بدترین درد اینه ب چیزی ک قبلا شوقشو داشتی عادت کنی!!!!!!! ☆

از بچگی بین ما خیلیییییییییییی فرق میذاشتنهر مشاوری که میرفتم تعجب میکردمثلا خواهرم وقتی ناراحته؛مام ...

چرا از دید مثبت بهش نگاه نمیکنی شاید به شما اینقدر اطمینان داره که شما رو آزادتر گذاشتن شاید روحیات خواهرت ضعیف تروشما قوی تری شاید خواهرت ممکن خطا بزرگی کنه ولی شما عاقل تری 

دلیل مرکز توجه بودنش چیه؟؟ زیباتره؟ زبون باز تره؟ دلسوز تره؟ کاری تره بیشتر کمک میکنه؟

اولا من کار بیشتر میکنم

خیلییییییی بیشتر

حکم کوزت خونه رو دارم{اغراق نمیکنم؛پدر و مادر و برادرم کلا کار نمیکنن...خواهر کوچکترم هم عمرااااا....چند بار شده من کار نکردم؛خونه رو کثافت گرفته}

از نظر زیبایی شبیه هم هستیم تقریبا

دلسوز رو نمیدونم

اما خواهرم متخصص هست و خانواده ما فتیش پزشک داره

اول پزشک فامیل اون بود