دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
از لحاظ شباهت داریم میگم خانم مثلا فهمیده وگرنه کروموزوم کم و زیاد باشه سندرمیه بچه سالم نیست اکثر ب ...
خب شباهت از کروموزوم میاد . فقط صفات وابسته ب جنس از پدر یا مادر میرسن . بقیه صفات کاملا سهم برابری دارن مثل گروه خونی مثل رنگ پوست مثل رنگچشم ، بیماری ها و استخون بندی و قد و چهره و ...
شما جسارتا رشته تحصیلی و تحصیلاتتون چیه؟
اگر گرد کسی بسیار گردی ، اگرچه بس عزیزی خوار گردی .اگر عقایدم و دینم (انسانیت) با شما فرق داره امر ب معروف نکنید خواهشا از بحث های مذهبی نفرت دارم ...دختر اصیل آریایی هستم از نسل کوروش . افتخار میکنم ب خون توی رگ هام
تازه رسیدی به این فصل زیست😂😂که داری به منی که تو این حیطه کار میکنم توضیح میدی عیب نداره فاز برداش ...
خدای من
من ب شما چی بگم اخه
خیلی ببخشید باید شاشید ب حیطه ای شما با این سطح اطلاعات توش کار میکنی
خدا شاهده فوق دیپلم نداری حاضرم قسم بخورم
اگر گرد کسی بسیار گردی ، اگرچه بس عزیزی خوار گردی .اگر عقایدم و دینم (انسانیت) با شما فرق داره امر ب معروف نکنید خواهشا از بحث های مذهبی نفرت دارم ...دختر اصیل آریایی هستم از نسل کوروش . افتخار میکنم ب خون توی رگ هام