2777
2789
عنوان

کار در فروشگاه

36 بازدید | 6 پست

بچه‌ها میشه کمکم کنید ی‌خوام برم تو فروشگاه استخدام شم یه فروشگاه جانبو نزدیکمون هست رفتم فرمم پر کردم ون زمانی که می‌خواستم برای استخدام برم یعنی با فروشنده‌هاش یه جورایی دوست شدم دوست اونطوری نه ها در حد یه سلام علیک اون موقع بهم زنگ زد دختره من یه شهرستان دیگه بودم نتونستم برم تو برو اومدم فرم پر کردم از شهریور منتظرم خبر بهم بده هر دفعه هم میرم می‌بینمش میگه هنوز مصاحبه نداریم اشتیم خبرت می‌کنم می‌خوام ببینم اینایی که ت فروشگاه کار می‌کند چطوری استخدام میشن اونجا یه خانمی اینجا گفت باید بری داخل سایت زدم ولی چیزی یعنی موفق نشدم سی می‌تونه اینجا راهنماییم کنه دقیق خودش فروشگاه کار کنه

جامبو اصلا به درد نمیخوره برو دیلی مارکت حقوق

مسئولای جانبو میان از در تو با فحش و بد و بیراه میان اگه چیزی اوکی نباشه

هایپر فامیلی هم خوبه

دیلی نمیشه رو صندلی بشینی 

هفت حقوقش کم تره اما از همه راحت تره

دیلی و کوروش حقوقش از همه بیشتره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

[QUOTE=362189591]جامبو اصلا به درد نمیخوره برو دیلی مارکت حقوق مسئولای جانبو میان از در تو با فحش و ...

برو اول کوروش اگه به عنوان نیرو ستادی گرفتنت برو فرانچایز خواستن نه به درد نمیخوره

نشد برو هفت 

البته میتونی جامبو هم بری شاید شهر شما ادم باشن

برو اول کوروش اگه به عنوان نیرو ستادی گرفتنت برو فرانچایز خواستن نه به درد نمیخورهنشد برو هفت البته ...

نمیدونم باید فردا میرم بیرون برم همه جا سر بزنم فروشگاه امیران هم هست اونجا هم برم

نمیدونم باید فردا میرم بیرون برم همه جا سر بزنم فروشگاه امیران هم هست اونجا هم برم

شهر ما اینو نداره

ببین اسم بنویس هرجا شد برو سرکار دستت تو جیب خودت باشه تا دنبال بهتر بگردی