2777
2789
عنوان

مادر شوهرم می‌گفت غذاها رو بدید من به فقیرا ندید عوضی 😐

| مشاهده متن کامل بحث + 517 بازدید | 42 پست

سلام اونیکه نذری میده باید دلش بزرگ باشه نذری گیرنده که مهم نیست نذری هم برای شما بود نه مادرشوهرت حالا چه اشکالی داشت ۲۰ ،۳۰ تا که نه طبیعتا زیاده خراب میشه تا بخوره ولی دو سه پرس اضافه میدادی 

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

والا من دو تا میدم میگن چرا کم دادی

به اندازه تعدادشون بده 

اینجا جای تبادل نظره نه تحمیل نظر رعایت فرمایید🙏درخواست دوستی قبول نمیکنم 😊میخام برای دخترم مادری باشم که مامانم برام نبود😔
سلام اونیکه نذری میده باید دلش بزرگ باشه نذری گیرنده که مهم نیست نذری هم برای شما بود نه مادرشوهرت ح ...

فکر کردید ندادم؟؟؟😑😑😑😑😑😑ایشون بالای ۱۰ تا میخواد

عشق فقط سه حرفه 👈❤️خدا❤️ ️ 
تو یه ساختمون هستم با جاریم میفهمن

خب باشن 

من اگر تو یه اتاق هم با کسی باشم ، بخوام کاری کنم احدی نمیفهمه 

حتی اگر بفهمن هم نیاز نیست دخالتشون بدی 

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ حیوانات و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

نمیدونم چی بگم 

هم تو حق داشتی 

هم مادرشوهرت 

میدونی چیه عزیزم 

انقد گرونی شده ک دیگه خودِ معمولیمون هم لایقه نذری هسیم 

شاید مادرشوهرت دوتا داداش یا آبجی داره ک اونام تقریبا نیازمند بودن میخاسه بده اونا

بچه ها این شیوه ی جدید نذری دادن رو جوان‌هامون ابداع کردن‌تازگیا 

خواهرمن اومد خونه مامانم پخت ۴۰ تاشو برد سرچهارراه ها بده بچه های کار 

اونوقت ماها تعجب کرده بودیم 😁😁😁

اما خب بیستا هم برا خودمون گذاشت و دوتا قابلمه هم پُر کرد برا مادرشوهر و خواهرشوهرش 

شما هم امسال بیشتر بده ب مادرشوهرت