ترانه_بهاره مدیر استارتر عضویت: 1403/04/29 تعداد پست: 2954 عنوان خانمای باتجربه و متاهل و بچه دار دو سوال دارم لطفا جواب بدین اجرتون با خدا 99 بازدید | 22 پست بچم دو ماهشه قبلا شيشه شیر میگرفت الان چند روزه نمیگیره چکارکنم بگیره؟؟ و اینکه اصلا زمین بند نمیشه همش باید بغل باشه فکر کنم بغلی شده چطوری زمین بندش کنم؟ دو تا دختر گل دارم ترانه، بهاره,, بچه سومم تو راه ب امید خدا امروز | 12:11 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ویتوکورلئونه عضویت: 1400/08/17 تعداد پست: 10909 شیشه شیر روعوض کن بچه روتا میتونی زیر ۶ ماه بغل کن ،بغلی شده نداریمبچه تو اون سن اغوش و بوی تن مادرشو میخواد ❌❌ لطفا لایک نکنید ❌❌
mahtab888871 عضویت: 1399/11/30 تعداد پست: 3489 میتونی گهواره بگیری،شاید بند بشهشیشه هم اول چک کن ببین دهنش آفت نزده باشه،بعدش ببین با سر شیشه دیگه میگیره یانهپسر من فقط سر شیشه فندقی مارک بیبی لند میگرفت،ارتودنسی دوست نداشت
mummykiiids عضویت: 1403/04/12 تعداد پست: 129 عزيزم بزارش تو ننو يا تاب پارچه اي (آنيل)هم راحت ميخوابه عم شيرش رو ميخوره شايد دلش درد ميكنه ك شير نميخوره
ترانه_بهاره مدیر استارتر عضویت: 1403/04/29 تعداد پست: 2954 شیشه شیر روعوض کن بچه روتا میتونی زیر ۶ ماه بغل کن ،بغلی شده نداریمبچه تو اون سن اغوش و بوی تن ... عوض کردم باز نمیگیرهاخه عادت میکنه بعد شش ماهم باید همیشه بغل باشه دو تا دختر گل دارم ترانه، بهاره,, بچه سومم تو راه ب امید خدا
ترانه_بهاره مدیر استارتر عضویت: 1403/04/29 تعداد پست: 2954 میتونی گهواره بگیری،شاید بند بشهشیشه هم اول چک کن ببین دهنش آفت نزده باشه،بعدش ببین با سر شیشه دیگه ... دو تا امتحان کردم نگرفتسینه خودمو میگیرهچطوری بفهمم آفت زده یا ن دو تا دختر گل دارم ترانه، بهاره,, بچه سومم تو راه ب امید خدا
ilkan عضویت: 1402/12/04 تعداد پست: 286 حتما یه مشکلی داره مثل ریفلاکس یا شکم درد بخاطر همون بی قراره و شیشه نمیگیرهشاید شیرش سازگار نیست بهتره بغلش کنی رو شکم بخوابونش رو دستت پشتشو ماساژ بده اروم میشه
ترانه_بهاره مدیر استارتر عضویت: 1403/04/29 تعداد پست: 2954 حتما یه مشکلی داره مثل ریفلاکس یا شکم درد بخاطر همون بی قراره و شیشه نمیگیرهشاید شیرش سازگار نیست به ... هیچ جوره نمیخوره امکان داره بخاطر شیر باشه؟ دو تا دختر گل دارم ترانه، بهاره,, بچه سومم تو راه ب امید خدا
ویتوکورلئونه عضویت: 1400/08/17 تعداد پست: 10909 عوض کردم باز نمیگیرهاخه عادت میکنه بعد شش ماهم باید همیشه بغل باشه نه این فکره غلطی هست این حرف قدیمی هاست میگن بغلی میشه تو کتابا بخون نوشته باید بچه رو بغل کرد بعده ۶ ماه هم باید گهگداری بغلش کنی ولی چون بزرگتر میشه کلی راه برای اروم کردن و بازی کردنش هست که نیازی به بغل همیشگی نیست ❌❌ لطفا لایک نکنید ❌❌
mahtab888871 عضویت: 1399/11/30 تعداد پست: 3489 دو تا امتحان کردم نگرفتسینه خودمو میگیرهچطوری بفهمم آفت زده یا ن دهنش رو نگاه کن،آفت مثل شر مونده است که دست بکشی روش جدا نمیشهپسر من هم شیر خودمو میخورد هم شیشه ولی وقتی مریض میشد مخصوصا اگه تب داشت فقط شیر خودمو میگرفت
ویتوکورلئونه عضویت: 1400/08/17 تعداد پست: 10909 عوض کردم باز نمیگیرهاخه عادت میکنه بعد شش ماهم باید همیشه بغل باشه پس شیر مشکلی داره ببر دکتر تا یه شیرخشک خوب و مناسبش معرفی کنه ❌❌ لطفا لایک نکنید ❌❌
ilkan عضویت: 1402/12/04 تعداد پست: 286 عوض کردم باز نمیگیرهاخه عادت میکنه بعد شش ماهم باید همیشه بغل باشه اصلا اینجوری نیست اون الان بهت احتیاج داره اگه الان بغلش نکنی دچار اضطراب جدایی میشه بعد یسال میبینی همش اویزونته و نق نقوعه
ترانه_بهاره مدیر استارتر عضویت: 1403/04/29 تعداد پست: 2954 دهنش رو نگاه کن،آفت مثل شر مونده است که دست بکشی روش جدا نمیشهپسر من هم شیر خودمو میخورد هم شیشه ولی ... بچه منم الان شیذ خودمو فقط میخورهکجای دهنش؟ دو تا دختر گل دارم ترانه، بهاره,, بچه سومم تو راه ب امید خدا
ilkan عضویت: 1402/12/04 تعداد پست: 286 هیچ جوره نمیخوره امکان داره بخاطر شیر باشه؟ مارک شیرش چیه؟اره ممکنه نه اینکه از طعمش خوشش نیادا این مورد بعیدهولی ممکنه بهش نمیسازه شکمش درد میکنه بچه ها اینجور مواقع شیشه نمیگیرن بی قرار میشن