2777
2789

حرف زد اونجا خونه عمه منه😑😑

وای خدا یه عمه دارم تو کثیفی خداست خداهاااا دیشب اونجا خوابیدم به زور و اصرار یعنی خدا میدونه به غلط کردن افتادم رختخواب هاش همه کثیف و چرک و بوی سگ نم میداد داشتم عوق میزدم بچم چقدر عذاب کشید رفتم دسشویی عوق زدم جلو دهن و بینی مو گرفتم زود اومدم بیرون نفس نمیتونستی بکش سرامیک کاسه توالت جرم شدید زرد گرفته توی تمام جای جای خونه اش آشغال لباس شو.رت شلوار ظرفها در هم برهم تراسش بخدا دو کیلو گل و خاک نشسته بود شوفاژ کار اومد پکیج و تعمیر کنه بخدا پسره شوکه شده بود من قشنگ داشتم تعجب و از چشاش میدیدم من انقدر خجالت کشیده بودم همش دنبال یه بهونه بودم به آقاهه بگم اینجا خونه من نیست مهکونم بعد گفت ببخشید دمپایی دارین چون بدون دمپایی نمیشد بری تو تراس همون لحظه گفتم من والا مهکونم اینجا بزارید بپرسم رفتم از عمه ام دمپایی گرفتم تازه میگفت دمپایی میخواد چیکار🥴🥴🥴من نمیدونم این عمه من به کی کشیده اینجوری شده واسه ناهار نمونوم گفتم شوهرم داره میاد خونه اومدم خودمو بچم مستقیم رفتیم حموم دو ساعت فقط خودمون سابیدم تمام لباسامونو انداختم ماشین پشت دستم و داغ کردم دیگه شب خونه عمه ام نمونم عذاب شب اول قبر و کشیدم دیشب یعنی الان اون هود و گاز پر از چربی و دیوارهای زرد و سیاه اشپزخونه اش یادم میاد اون سینک ظرفشوییش انقدر جرم گرفته بود شبیه کاسه توالت های عمومی بین راهی بود میخوام بالا بیارم یعنی وای خدا هر چی بگم کم گفتم حیف اون خونه بزرگ و شیک تو بهترین جای شهر که دست ایشون افتاده😑😑

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من یاد مادربزرگم افتادم بینی ش رو با دستگیره اشگ خونه پاک می‌کرد همیشه خونه ش پر از اشغال بود، گاز کثیف و... 😑

پسر عزیزم! بزرگ کردن تو مایه مباهات من است و به مرد بزرگی که تبدیل خواهی شد، افتخار خواهم کرد💖

وای یاد عمه ام افتادم 🤢 آدم حالش بهم میخوره بره خونش بعد میگن چرا بچه ها از عمه شون خوشش نمیاد خب زن خدا بزنه به کمرت پاشو خونه رو جمع کن 

عمه ام جوونه سالم هم هست منو نخورید 

لایک نکن عزیزم 🥲
وای یاد عمه ام افتادم 🤢 آدم حالش بهم میخوره بره خونش بعد میگن چرا بچه ها از عمه شون خوشش نمیاد خب ز ...

من زن عموم شلخته س

تو سبزی هاش موهای بلند دیدم 🤢رو تشکی که نشسته بودیم کلی جرم و کثیفی بود، طرف از تو کابینت برداشتم پر از جرم بود انگار کثیف جا داده بودن اون تو، همشم عموم میگه چرا نمیاین شوهرم میگه انقد عموت دعوتمون میکنه چرا رفت و آمد نمیکنی، ولی یاد این چیزا میفتم حالم بد میشه

پسر عزیزم! بزرگ کردن تو مایه مباهات من است و به مرد بزرگی که تبدیل خواهی شد، افتخار خواهم کرد💖
افسردگی ندارن؟ توانایی تمیز کردن خونه رو دارن؟ باهاشون صحبت کنید یه نیرو خدماتی بگیرید تمیز کنه خونه ...

افسردگی نداره پیرم نیست منتها تنبله اون یکی عمه هام و عموهامم میگن این از بچگی هم تنبل و شلخته و کثیف بود ما رو حرص میداد از شوهرش جدا شده اون موقع ها مادرشوهرش میومد پیش مادربزرگم میگفت دخترت خیلی کثیفه چرا اینو اینجوری تربیت کردی 

مادبزرگم هم همنطوریه همش میگه پیرم نمیتونم بخدا ماهم توان نداریم خونشون تمیز کنیم دیروز با مامانم خونه خودمون کامل تمیز کردیم دستمال کشیدیم جارو زدیم طی زدیم الان کمرم درد میکنه دیگه نمیتونم برم خونه مادربزرگمم تمیز کنم 

انتظار بیجا دارند پول داره ولی نمیگیره یه نفرو بگیره خونشو تمیز کنه دیوارا کثیف همش جای لک روشونه 

لایک نکن عزیزم 🥲
من زن عموم شلخته ستو سبزی هاش موهای بلند دیدم 🤢رو تشکی که نشسته بودیم کلی جرم و کثیفی بود، طرف از ت ...

کابینت عمه منو باز کنی وحشت میکنی کیلو کیلو چربی رو ظرف هاش نشسته اگه گازش و روشن کنی یعنی دستت به اون شعله بزنی باید بعد دستت و بشوری همه چربی میگیره دستت