2777
2789
عنوان

فرق مجرد و مطلقه رو نمیدونید که بحث میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 461 بازدید | 89 پست
این القاب روی عزت نفس آدم ها تاثیر میذارهآفرین به شما که همه رو بلدیدما ترجیح میدم بخاطر حفظ عزت نفس ...

شما برای اینکه عزت نفس طرفو بالا ببری بهشون بگو دکتر🤣

آقایان درخواست ندند😐

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

راجع مردا هم صدق میکنه

بله چرا نکنه مگه ادم نیستن؟؟ 

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻

کسیکه توی رابطه نیست مجرده حالا یکی کلا تجربه نداشته یکی داشتهالکی به زنا برچسب بیوه و مطلقه نچسبونی ...

لفظ مطلقه یا بیوه مگه زشته یا صفت ناپسندیه؟؟ ممکنه برای هرکسی پیش بیاد

🐣خاطره زایمان سزارین من آوین عزیزم در تاریخ ۱۲ آبان سال ۱۴۰۰ بدنیا اومد و دنیای من و باباش رو زیباتر کرد 🥰❤👶🏻                                                                            شمایی که دارید امضای من رو میخونید:🌹 لطفا برای شِفای همه ی مریض ها یه صلوات بفرستید 🌹                                  
شما برای اینکه عزت نفس طرفو بالا ببری بهشون بگو دکتر🤣

دکترا داشتن نیازمند درس خوندن هست

مثلا خیلی وقتا میدونیم یه آدمی بی شعور هست اما راه نمیریم بهش بگیم بیشعور :)

ما عشق را فقط با عشق تقسیم میکنیم 💔
یکی پیدا شد با من هم نظر بود

😂😂

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻

اصلا این القاب چرا باید باشه ؟ ضرورتش چیه؟

مثل خیلی از القاب دیگه ، نیازی نیست روش حساس شد معنی بدی هم نداره

🐣خاطره زایمان سزارین من آوین عزیزم در تاریخ ۱۲ آبان سال ۱۴۰۰ بدنیا اومد و دنیای من و باباش رو زیباتر کرد 🥰❤👶🏻                                                                            شمایی که دارید امضای من رو میخونید:🌹 لطفا برای شِفای همه ی مریض ها یه صلوات بفرستید 🌹                                  

به کسی ربطی نداره اون شخص مطلقه هست یا بیوه نیاز نیست برای کسی توضیح بده زندگیشو می‌تونه بگه مجرده یعنی شوهر نداره و تمام مگه قراره اون فض‍ول که ازش می‌پرسه بره بگیرش که چرتو پرت میگه ،اللن به زنای سن بالا هم بچه از پرورشگاه میدن اونم یه مادر مجرده،فقط و فقط می‌تونه به خاستگارش راجب گذشتش بگه 

الان مشکل چیه 🤔

هیچی به توافق نمیرسن یه عده

دکترا داشتن نیازمند درس خوندن هستمثلا خیلی وقتا میدونیم یه آدمی بی شعور هست اما راه نمیریم بهش بگیم ...

پس طرف باید طلاق گرفته باشه تا بگن مطلقه نه مجرد

اصلا ولش کن

هرچی تو بگی

هرجور دوست داری فکن وزندگی کن

بمن چه😂

آقایان درخواست ندند😐

منم موافق گفتن مجرد به هرسه تاشون نیستمباید جامعه به چشم مجرد بهشون نگاه کنهولی لزومی ندارد مجرد خطا ...

دقیقا باید فرقی بین کسی که واقعا مجرده با کسی که مثلا چن تا بچه داره باشه 

لفظ مطلقه یا بیوه مگه زشته یا صفت ناپسندیه؟؟ ممکنه برای هرکسی پیش بیاد

وقتی خودشون ناراحت میشن بله و وقتی اون واژه برایِ مردا کلا وجود نداره و ه مونث داره

خیلی از خانوماییکه حدا شدن روی این کلمه حساسن اینجام کم ندیدم اتفاقا

دیگه هرکسی به نسبت شعور و درکش از واژه ها استفاده میکنه منم نگفتم کسی استفاده کنه صرفا نظرِ خودمو گفتم و کاری که میکنمو