2777
2789
عنوان

چرا خواهر شوهرا تاکید دارن عروسشون خیلی خوشگل باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 400 بازدید | 63 پست
دوست داشتن یه طرف انقدر ظاهربین بودن یه طرف دیگه خب اصلا بچشون زشت باشه چه آسیبی به زندگی خواهرشوهر ...

همیشه برای همه چی اینقدر منطق و فلسفه می بافید؟

این حرفای کلیشه ای که چه آسیبی به زندگی فلانی میرسه و.. خیلی خز شده دیگه 

حق انتخاب وقتی طرف داره ازش استفاده می‌کنه بین دوتا دختر که با کمالات و با خانواده هستن و هردو موافق وصلتن یکی زشت یکی‌زیبا قطعا زیبا انتخاب میشه 

پسرای خوشگلم مامان عاشق تونه😍🤰

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شما همه بنا رو گذاشتید رو‌ اینکه داداشه زشته و فلانشاید برادره زیباس می‌خوان زن در سطح خودش بگیرن

نه عزیزم نگفتم حتما داداشه زشته

اما بعضیا نگاه به قیافه پسر خودشون نمیکنن دنبال دخترین ک توصیفاتی ک میکنن اصن وجود خارجی نداره

اینم جا انداختن ک ظاهر مرد مهم نیست 

وقتی مرد معمولیه چرا زن حوری و پری باشه؟

عزیزم اصلا ظاهر بینی نیست در آخر برادر انتخاب می‌کنه 

تو ازدواج بقیه موارد هم بیشتر بهش توجه میشه

ولی اینجوری نیست ظاهر کلا مهم نباشه 

تو دنیای واقعی اینجوری که شما میگید آدما نه رفتار میکنن نه فکر می‌کنن 

موافقم چون اینجوری انتخاب منطقیه

جدا از این 

من به این مدل آدما توی زندگیم میگم آدم حسابی ها

کسایی که ارزش داره باهاشون وقت بگذرونی و کلی چیز بهت یاد میدن 

میدونم برای همه زیبایی مهمه ولی هر چیزی اندازه ای داره

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
نه عزیزم نگفتم حتما داداشه زشتهاما بعضیا نگاه به قیافه پسر خودشون نمیکنن دنبال دخترین ک توصیفاتی ک م ...

بعضیا کلا اعتماد به سقفن اینا حوری پری می‌خوان ولی حوری پری اینارو آدم حساب نمیکنه 

من پسر بزرگم هنوز کلاس دومه خیلی ظاهر بینه تو‌ انتخاب، میگم میترسم موقع ازدواجش هم همینطوری انتخاب کنه از روی ظاهر 

میگن مگه بده عروس خوشگل برات میاره 

گفتم بده فقط عروسی بیاره که خوشگل باشه از بقیه ی لحاظ تعطیل باشه 

مثل عموش که بخاطر ظاهر بینی یک شکست بد تو‌‌زندگیش خورد و یک بچه ی طلاق رو‌‌ دستش موند چون به بقیه ی موارد مثل خانواده و‌ اصالت اصلا توجه نمی‌کرد

بعضی ها هم به ظاهر توجه نمیکنن به پول و... توجه میکنن 

ببین تو هر چی موقع انتخاب افراط کنی کلا گند میزنی تو انتخاب 

ولی اینکه موقع انتخاب عروس در کنار بقیه ی موارد به زیبایی هم توجه کنی اصلا بد نیست 

نه والا دنبال دخترن براش اخه زیباییش تاثیری نداره برای من اما اخلاقش قطعا داره زیبایی تکراری میشه ام ...

خب معلومه رفتار و شخصیت مهمترن ولی ما راجب الویت بندی حرف نمی‌زنیم کلا انسانها ذاتا زیبایی رو دوسدارن خب چه بهتر که طرف مقابل در کنار شخصیت عالیش یه قیافه خوبم داشته باشه که البته مهم اینه به دل همسرش بشینه 

خب معلومه رفتار و شخصیت مهمترن ولی ما راجب الویت بندی حرف نمی‌زنیم کلا انسانها ذاتا زیبایی رو دوسدار ...

ماهم نگفتیم انسان زیبایی رو دوست نداره 

نگفتیم دختر باید زشت باشه

گفتیم تاکید زیادی روی زیبایی و کم اهمیتی به معیارای مهم تر و تاکید خواهر پسره مثلا عجیبه

اصلا بحث این چیزا نبود

بعضیا کلا اعتماد به سقفن اینا حوری پری می‌خوان ولی حوری پری اینارو آدم حساب نمیکنه من پسر بزرگم هنوز ...

نه توجه به زیبایی خیلیم خوبه

چه تو انتخاب داماد چه عروس 

به قول شما به شرطی که بقیه معیارا رو رها نکنیم و افراطی برخورد کنیم 

منم از افراط صحبت کردم نکردم؟

گفتم چرا خواهر شوهرا انقدر تاکید دارن 

جدا از این من به این مدل آدما توی زندگیم میگم آدم حسابی هاکسایی که ارزش داره باهاشون وقت بگذرونی و ک ...

درسته

همه ما کلا جذب قشنگیای جنس مخالف میشیم اما کسی که غریزه رو کنترل کنه منطقی تر تصمیم بگیره برنده ست