من ۱۵ سالمه تو شهرمون پنجشنبه ها بازار برگزار میشه صبح ساعت ۸ همینجوری رفتم بازار بعد چند تا دختر ۷ .۸ ساله نشسته بودن تو اینستا میگشتن میگفتن وای من عاشق این اهنگ من فقط رد شده یک لحظه نگاهش کردم هستم یعنی واقعا از بچگیم خجالت کشیدم من همسن اینا بودم یک گوشی نوکیا داشتم به همه پز میدادم که من نوکیا دارم یه بازی مار داشت غذا میخورد دراز میشد افتخار میکردم که تو اون بازی مار رکورد زدم هی یادش بخیر
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
قارچ خور خیلی خوب بوداز قارچ بدم میومد بعد به دام ( مادربزرگم) میگفتم دا اگه من قارچ بخورم بزرگ میشم ...
😅😅😅😅من کسی بهم چیزی نگفته بود ولی اونو میدیدم قارچ خام میخوره منم یه بار قارچ خام امتحان کردم بزرگ شم به کسی هم نگفتم نشسته قارچ رو خوردم داخل پر از سنگ و کلوخ بود هی نگو من یه دلدردی شدم یه هفته بیمارستان بودم
واقعا خاک تو سرم چرا میخواستم بزرگ بشم اگه میدونستم اینقدر افتضاحه صد سال حتی فکر بزرگ شدن هم نمیکردن یادمه کفش پاشنه بلند مامانم رو میپوشیدم روسری میبستم به جای تیشرت دخترانه مانتو مشکی میپوشیدم چادر میزاشتم که بگم من بزرگ شدم خانوم شدم اما حالا قدم بلنده چه فایده داره ارزومه برگردم به اون روزا دوباره بچه شم دوباره قارچ خور بازی کنم دوباره با سیدی قسمت جدید پلنگ صورتی ذوق کنم هی لعنت به زمان که اینقدر سریع گذشت گند زد به زندگیم