2777
2789
عنوان

امروز رفتم بازار

| مشاهده متن کامل بحث + 345 بازدید | 55 پست
چقدر با قارچ خور اون زمون بازی می‌کردم اشکم در اومد سه گا وایی چه روزایی داشتم با دختر های محلمون تو ...

قارچ خور خیلی خوب بود

از قارچ بدم میومد بعد به دام ( مادربزرگم) میگفتم دا 

اگه من قارچ بخورم بزرگ میشم مثل قارچ خور 

می‌گفت آره زیاد بخور منم قارچ محلی با نون میخوردم 

دوس نداشتمااااا

ولی میخوردم 😂😂😂

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قارچ خور خیلی خوب بوداز قارچ بدم میومد بعد به دام ( مادربزرگم) میگفتم دا اگه من قارچ بخورم بزرگ میشم ...

😅😅😅😅من کسی بهم چیزی نگفته بود ولی اونو میدیدم قارچ خام میخوره منم یه بار قارچ خام امتحان کردم بزرگ شم به کسی هم نگفتم نشسته قارچ رو خوردم داخل پر از سنگ و کلوخ بود هی نگو من یه دلدردی شدم یه هفته بیمارستان بودم 

قارچ خور خیلی خوب بوداز قارچ بدم میومد بعد به دام ( مادربزرگم) میگفتم دا اگه من قارچ بخورم بزرگ میشم ...

خدا همونجا بهم رحم کرد واگرنه مرده بودم یه عالمه سنگ و کلوخ خورده بودم همراه با قارچ 

واااااااااااای دختر آتااااااری😍😍😍من عروس عموی مادرم یه «سه گا» بهم هدیه دادمیکرو هم داییم اینا دا ...

تو عاشق شخصیت مخالف بودی😄

منم یه کارتون میداد کماندار نوجوان من اونو دوس نداشتم. دلم میخواست گیلبرت که دشمنش بود ببره😄

سعدی اگر عاشقی کنی و جوانی/عشق محمّد بس است و آل محمّد💝

یا خدا تو دیگه خیلی فریفته ی قارچ و قارچ خوری😂

واقعا خاک تو سرم چرا میخواستم بزرگ بشم اگه میدونستم اینقدر افتضاحه صد سال حتی فکر بزرگ شدن هم نمیکردن یادمه کفش پاشنه بلند مامانم رو میپوشیدم روسری می‌بستم به جای تیشرت دخترانه مانتو مشکی میپوشیدم چادر میزاشتم که بگم من بزرگ شدم خانوم شدم اما حالا قدم بلنده چه فایده داره ارزومه برگردم به اون روزا دوباره بچه شم دوباره قارچ خور بازی کنم دوباره با سیدی قسمت جدید پلنگ صورتی ذوق کنم هی لعنت به زمان که اینقدر سریع گذشت گند زد به زندگیم 

تو عاشق شخصیت مخالف بودی😄منم یه کارتون میداد کماندار نوجوان من اونو دوس نداشتم. دلم میخواست گیلبرت ...

وای من همیشه عاشق شخصیت مخالف بودم😂

اون برنامه کودک بود 

میگ میگ 

فحششششش میدادمااااااااا 

واقعا خاک تو سرم چرا میخواستم بزرگ بشم اگه میدونستم اینقدر افتضاحه صد سال حتی فکر بزرگ شدن هم نمیکرد ...

ما چه دعا کنیم چه نکنیم 

بزرگ میشیم

پیر میشیم

ناتوان میشیم و می‌میریم 

اما چه خوبه که این وسط به کسی آزار نرسونیم

ما چه دعا کنیم چه نکنیم بزرگ میشیمپیر میشیمناتوان میشیم و می‌میریم اما چه خوبه که این وسط به کسی آزا ...

کاشکی زودتر بمیرم اصلا این زندگی لعنتی رو نمیخوام