2777
2789

مثلا اومدیم مسافرت و مبل بخریم تازه یکسال نیس عروسی کردیم

متنفرم ازش همش بهم زخم زبون میزنه نقطه ضعفامو می‌زنه رو صورتم هرچی دوست داره توهین می‌کنه تهمت میزنه بعد از یکساعت انگار ن انگار اون بوده خودشو مهربون میگیره ب شدت آدم ظاهرسازیه یعنی خانوادگی همینطورن جلو مردم خودشونو عاشق جلوه میدن پشت سر.....

ما صدتا جنگ کردیم همشم سر خانوادش و توهیناشون ب من بود چون ب روش آوردم شدم آدم بده میگه چون بدگویی خانوادمون کردی ازت متنفرم میگه کی پرت می‌کنه با جاریات در ارتباطی میزنن زیر پات . آخه کی میاد با جاری دردودل کنه؟؟!!! دیگه نمیدونه چی بگه میگه نی نی سایت میری یادت میدن ببینید چقدر احمقه بنظرتون در جواب این حرفاش چی بگم؟؟؟

خداروشکر بچه ندارم خیلی دارم به جدایی فکر میکنم اگه نهاییش نکردم چون حمایت خانواده پشتم نیست واسه همینم این بیشعور هار‌شده. نمی‌دونید چقدر قبلا دوسش داشتم الان متنفرم ازش چندبار خواست رابطه ج.نسی برقرار کنه نزاشتم چون حال روحیم خرابه نمی‌خوام بازم..... 

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴

ی آدم ب شدت کینه ای و بدجنسه خانوادگی همینطورن

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شنیدم که اوایل ازدواج این مشکلات پیش میاد بالاخره دوتا آدم از دوتا خانواده و محیط کاملا متفاوت باهم یکی میشن برین مشاوره سعی کنین همدیگه رو درک کنین زندگیت و اینقدر راحت از هم نپاشون بسازش 

جذاب سایتم😜

زن ها اونقدر قدرت دارند که با تدبیر مرد رو تو دستشون بچرخونند.

خوبی های همسرت رو ببین.

بدی های خانواده اش رو اصلا به همسرت نگو. اونا هر طور رفتار کردند، تو هم همون طور باهاشون رفتار کن.

عزیزم میفهمم حس و حالتو اما احتمال بده شاید درست شه با مشاوره حرف بزنید .راضیش کن که برید پیش یه مشاور طوری نگی که فکر کنه داری میگی مشکل ازونه فقط .اینطوری مردا مقاومت میکنن .درواقع تو یه بحث دوطرف مقصرن یکی کمتر یکی بیشتر .مشاوره خوب راه حل برا جفت تون میده و آگاهتون میکنه .به جدایی فکر نکن عزیزم .یه زن و مرد تا بخوان اخلاق هم بیاد دستشون طول میکشه خب. واینکه اشتباه میکنی داری ازش دوری میکنی .کاری نکن بخاطر نیازش بره سمت یکی دیگه .نذار دلت بیشتر ازبن چرکی بشه ازش .من کاملا درکت میکنم خودم همه اینارو تجربه کردم  بنظر من میشه با کمک گرفتن از مشاور این مشکلات و حل کرد .فکر نکن مردای دیگه خیلی خوبن و شوهر تو فقط اینطوریه . عزیزم ببخش من فقط خواستم خواهرانه حرفامو بگم .ازخدا میخوام به یه زندگی عاشقانه کنار همسرت برسی وبیای اینجا از خوشحالی و کنار هم بودن تون بگی