2777
2789
عنوان

راهکار میخواممممممممم🙂🙂

80 بازدید | 8 پست

از بچگی ی دختر زودرنج بودم کوچکترین حرف رو ب خودم میگرفتم و تا سال ها بخاطر ی حرفت مفت غصه میخورم جوری ک تمرکزم اعصابم حصلم زندگیم بخاطر حرف ی سری ادم پوچ و بی منطق بهم میریزه😔😔 الان بهترین موقعیت رو دارم ولی مردم همکلاسیای دشمنم و... ب دیدن اشکم تشنن ی حرفی میزنن درسته چرته ولی روانمو بهم میریزه. میدونم همه ازین حرفا پشت سرشون هست ولی ازتون میخوام ی راه حلی ی فکری ی چیزی بزاریم جلو پام ک انقد با ی شر و ور آدما داقون نشم و عذاب نکشم! 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

۱۷

پآیه دوازدهم هستی

میگم من ۱۹ سالم هست تو مدرسه بزرگسالان میخونم دختر روستایی هستم و باید پول دربیارم دارم خیاطی هم یاد میگرم

دوستی دادم کارش تو گل فروشیه من تبلیغ میکنم مشتری میارم و اون هم به من پول میده حالا میشه پیج رو بدم بهت بین رفیقات یا دبیراتت

یا اصلا بدی به یه معلمت وازش بخوای بیین همکارش منتشرش کنه اگه اینکار رو میکنی لطف بزرگی بهم میکنی خواهرنه ازت تقاضا میکنم