2777
2789

سلام. من اصلا از خرید طلا سردرنمیارم. دوبار تو عمرم رفتم طلافروشی دفعه اول موقع عقدم که یه نیمست برام گرفتن یه بارم که رفتیم بفروشمون😅

شنیدم که طلا دست دوم و بدون اجرت خوبه بخری. همه ی طلای دست دوما بدون اجرتن یعنی؟ مثلا اگه ۴ گرم باشه قیمتش۴×قیمت روز طلاست؟

بعد اینکه همه ی طلافروشیا طلای دست دوم میفروشن؟

لطفا اگه نکته ای چیزیم هست که خودم نپرسیدم بگین سوتی ندم🙏😅

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

طلای دست دوم قیمت طلا به اضافه درصد سود طلافروشه

که بستگی به انصاف داره. از 5 درصد تا 7 درصد میگیرن

میشه برای خونه دار شدنمون یه صلوات بفرستی🥺هرکی فرستاد بگه برای حاجت دلش آیت الکرسی بخونم❤️

جدیدا فکر کنم‌ممنوع شده طلای دست دوم ،تو طلا فروشی بفروشن از آشنایی چیزی باید بخری ،ولی همون طلا فروش هم یه سودی برا خودش در نظر میگیره میشه قیمت طلا ×۴+ سود ،

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت
دست دو رو باید از جای امن بخریاگه اشنا نداری دست دو نخر ، بجاش طلای نو‌ولی کم اجرت بخر در حد ۱۰ درصد ...

ممنون. فقط یه سوال، اسنپ پی رو که نگاه میکردم نحوه محاسبه قیمت صلای نو رو زده بود ۷ درصد سود و ۹ درصد مالیات و این چیزا یعنی فک کنم از ۷ ورصد هم بیشتر میشد. طلای کم اجرت پس باید از کجا بگیرم؟ 

ممنون. فقط یه سوال، اسنپ پی رو که نگاه میکردم نحوه محاسبه قیمت صلای نو رو زده بود ۷ درصد سود و ۹ درص ...

اون میشه مجموعا ۱۶ درصد 

طلایی بخر که مجموعش بشه ۱۰درصد 

وگرنه مالیات به کلیه ی طلاها میخوره 

یه چیزی بخر استفاده کنی 

اگه لاغری یه دستبند ظریف ۱/۵ گرمی بخر 

یا اگه تپلی یه انگشتر ۱/۵ گرمی 

❌❌ لطفا لایک نکنید ❌❌