2777
2789
پدرشوهرم و همینطور شوهرم خیلی عذاب می‌کشه از اون موقع کلی عوارض مونده روش

عزیزم کل خانواده همسرم رفتن 💔😔همسرم هیچ خواهر و برادر دیگه آب هم نداره 

خدا رحمت کنه رفتگان تون رو 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

همسرت چجوری کنار اومد؟برادرشوهرت مجرد بود؟ یعنی پیس پدر و مادرش زندگی میکرد؟

بله مجرد بود همسرم ققط ایمانش نجاتش داد و خداوند. بعد بابا و مامانم اومدن مارو آوردن پیش خودشون. برادر همسرم 29 ساله بود. همسرم همیشه در اوج شادی، اشکش در میاد. 

مامان قشنگ نازنینم 😭😭😭

آتیش گرفتیم هممون. هنوزم نتونستم کنار بیام با نبودنش.

اگه حوصله داشتین یه صلوات مهمونش کنین. و لطفا لایک کنین که منم صلوات برای حاجتتون بفرستم. ممنونم

همچنین رفتگان شمارو. خیلی براش سخته همیشه دلم براش میسوزه. خیلی مهربون بودن 😔

ممنونم عزیزم خیلی سخته من برادرم دوماه قبل بابام از دست دادمو و بابام هم تو مراسم یا نمیدونم که چطور شد از مغازه کرونا گرفت ولی از نظر خودم داغ برادرم بابامو له کرد نه کرونا بمیرم واسه هردوتاشون شرمندشونم

ممنونم عزیزم خیلی سخته من برادرم دوماه قبل بابام از دست دادمو و بابام هم تو مراسم یا نمیدونم که چطور ...

عزییزم خدا رحمتشون کنه ان شاء الله روحشون شاد باشه 🤲برادرتون با کرونا آسمونی شدن؟ آخی 😔الهی خدا صبرتون رو بیشتر کنه.

عزییزم خدا رحمتشون کنه ان شاء الله روحشون شاد باشه 🤲برادرتون با کرونا آسمونی شدن؟ آخی 😔الهی خدا صب ...

قربونت برم عزیزم همچنین انشاالله شماهم در آرامش باشینو یارای خوبی واسه هم باشین خدا حفظتون کنه واسه همسرتون شما رو.نه گلم داداشم تو خواب رفت فک کنم سکته مغزی یه هفته کما بود

قربونت برم عزیزم همچنین انشاالله شماهم در آرامش باشینو یارای خوبی واسه هم باشین خدا حفظتون کنه واسه ...

عزیییییزدلم 😔😔😔روحشون شاد باشه ان شاء الله دیگه غم نبینین. یادم باشه ازین به بعد یه یاد برادرتون هم فاتحه بخونم. 

چشم عزیزم. الهی آمین 🤲ممنون از دعای خیرتون. ان شاء الله شمارو هم خداوند برای عزیزانتون حفظ کنه و عزیزانتون رو برای هم 🤲

سلام دخترم ای سی یو بستریه ۱سالش ۱۲۴ هزار صلوات نذر کردیم هرکس میتونه کمکم کنه ممنونم التماس دعا

من 200 تا میفرستم عزیزم. اگر بخوام بیشتر بفرستم و از دیگران کمک بگیرم باید چیکار کنم؟