2777
2789

همین الان شوهرم زنگ زد امشب ۵ نفز مهمون داریم . ک با هانواده مادرشوهرم اینا میشن ۱۰ نفر

دارن از شهرستان میان اینجا و من خونم گثیفه 

یع دختر ۱۷ ماهه  دارم که خییلی اذیتم میکنه 

بشدت وابستمه . باید شام درست کنم سریع کارهام بکنم. کمگی هم ندارم شهرغریب 

میدونم خطر داره .تا بخال توی این ۱۷ ماه یکبار هم ندادم . بنظرتون یکوچولو بدم بخوابه بتونم ب کارهام برسم؟؟ 

بشدت عصبی ام

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اصلا ندددههه
بچه ات 17 ماهشهههه نههه تروخدا نده

همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄

مادر شوهرم اینا ک عضو ثابتن و هرمهونی داریم باید اینارو دعوت کنیم . و اینکه در نگهداری بچم هم نمیتونن کمکم کنن

من رو کمک هیچکس نمیتونم حساب کنم

کاملا دست تنهام بنطرتون چیکارکنم 

نخیر

گور بابای مهمون دعوت کردن اینجوری شوهر

زنگ بزن بگو بیا بچه رو بگیر

هدفم این روزا لاغر شدنه.... 1400/08/01___80کیلو....1400/09/09___74.15کیلو...1400/09/24___72.950کیلو... 1400/09/30___73.600❌❌... 1400/10/20___72.200...          1400/10/30__71.750... 1400/11/4___70.600.... 1400/11/20___69.850....

بچت رو بذار پیش مادرشوهرت به کارات برس، خودشون خودشونو دعوت کردن یه کمکی هم برسونن تو چرا با دارو بچه ت رو بخوابونی

دیفن میگن خیلی ضرر داره اصلا نده

پسر عزیزم! بزرگ کردن تو مایه مباهات من است و به مرد بزرگی که تبدیل خواهی شد، افتخار خواهم کرد💖

نه ندی بعدش خلق و خوش بهم میریزه ببرش تو آشپزخونه دم دست خودت براش اسباب بازی بذار و همش باهاش حرف بزن . سرگرم میشه 

🧡🍁به صبر ، مشکل عالم تمام بگشاید ؛که این کلید به هر قفل ، راست می‌آید🧡🍁