2777
2789

استرس میگیرم احساس میکنم اصلا بلدنیستم حرف بزنم خودمو ادم بلد مقتدر مجلس گرم کن نمیبینم اصلا میترسم حرف بزنم

برام یه صلوات میفرستی 🍀خدایا کمکم کن تا به چیزی که تو دلمه برسم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قبل از اینکه بری جایی تمرین کنمثلا سوالا و حرفایی که فکر میکنی پیش میاد رو تمرین کن

چطوری تمرین کنم بیشتر توضیح میدی

باید تمرین کنی عزیز دلم در روز و هفته چند ساعت به تمرین اختصاص بده جلوی آینه بمون و هربار در مورد مو ...

شما خودت از اینکار نتیجه ای دیدی 

چکار کنم دیگه

ببین بیشتر سعی کن تو چیزی که دربارش اطلاعات داری صحبت کنی یا تو اون بحث صحبت کنیسعی کن کوتاه جواب بد ...

خودت این مشکل داشتی ؟بیشتراجربیاتت بگو من جمله بندیم مثل بقیه خوب نیست مثل بعضی ها که وقتی حرف میزنن همه هوش و حواس طرف بهشونه قشنگ تجسم میکنن داره چی میگه

خودت این مشکل داشتی ؟بیشتراجربیاتت بگو من جمله بندیم مثل بقیه خوب نیست مثل بعضی ها که وقتی حرف میزنن ...

من خودم خیلی حرفه ای نیستم

اما سعی میکنم فقط درباره چیزی که اطلاعات دارم حرف بزنم

چیزی هم ندونم تو جمع لبخند میزنم یا سر تکون میدم

اکثرا اگه درباره چیز خنده داری کسی داره صحبت میکنه، من همون موقع فکر میکنم و یه جمله خنده دار به ذهنم میرسه ، اونو میگم و همه یه دفعه میخندن

البته کلا من یه کم حاظر جوابم😎