2777
2789
عنوان

تولد پدرشوهر 😐

155 بازدید | 28 پست

امسال طبق رسم پارسالشون براش تولد گرفتن .من دیشب ژل زدم و کل صورتم ورمه .مادرشوهرم زنگ زده به شوهرم که شب بیاین تولده !شوهرمم یکاره برگشته گفته عسل (یعنی من)ژل زده و نمیتونیم بیایم .خیلی از دسش عصبانیم .حالا مادرشوهرم هر جا بشینه میگه این همش دنبال تزریق و ....من یه سی سی لب زدم فقط 🥲

از اونورم به شوهرم گفتم خب تنها میرفتی !میگه مگه من میتونم تنهایی برم ؟مگه باید حتما منم باهاش برم ؟خدایا از دست این شوهر کودنم 👀

...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

😕 چرااواقعا مردااینجوریننننن من بجای شماحرص خوردم خب میگفت جایی دعوتیم میگفت سرماخورده میگفت مهمان دارم باید میرفت میگفت ژل زدی دقیقا رفتارش مثل شوهرخودمه

گاهی انسانم آرزوست

😐شوهر به این خوبی نه دعوایی که چرا نیمدی نه بزور ببرتت تازه میگه مگه میشه بدون شما من برم .بش میگی کودن .مادرشوهرتم به نظر میادخوب باشه بره بگه ژل و تزریق کنه ...چیز بدی نمیگه که

😕 چرااواقعا مردااینجوریننننن من بجای شماحرص خوردم خب میگفت جایی دعوتیم میگفت سرماخورده میگفت مهمان ...

آره دقیقا 

من هر کاری کنم باید مادرشوهر فضولم بفهمه از زبون شوهر احمق

...
حالا اگه دفعه بعد رفتم خونه مادرشوهر چی بگم که متوجه ژل زدنم نشه .مثلا بگم لیزر کرده بودم 🤦‍♂️

بیخیال دیگه اون گفته ومادرشوهرتم توحتی گواهی پزشک بیاری که ژل نزدی اون میگه زدس پس بی خیال بگو اره زدم چون شوهرت دیگه گفته

گاهی انسانم آرزوست
آره دقیقا من هر کاری کنم باید مادرشوهر فضولم بفهمه از زبون شوهر احمق

بخداشوهرمنم همینجوره  بعد اوناهزارکارانجام میدن شوهرم هیچی بروز نمیده به من فقط خبرای منوبهشون میده

گاهی انسانم آرزوست
😐شوهر به این خوبی نه دعوایی که چرا نیمدی نه بزور ببرتت تازه میگه مگه میشه بدون شما من برم .بش میگی ...

نه بابا مادرشوهرم از فردا تلفن بدست کل فامیلو پر میکنه 

...