2777
2789
عنوان

دلم واسه شوهرم میسوزه😢

| مشاهده متن کامل بحث + 718 بازدید | 54 پست
والا زن ها هم الان ۷۰ درصد میرن سرکار!تو مغازه ها ببینید اکثر فروشنده ها زنن صبح میان تا ۲ بعد از ۴ ...

والا من میگم دولتی ها راحتن استراحت کامل استرس کم 

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️
همسرشون معلمه پس منظورشون همون ۲ونیم ظهره.اسی جان عزیزم ساعت کاری شوهرت واقعا کمه نمیدونم چیش اذیت ک ...

دقیقا همسر من از دیروز ۲ ظهر رفته هنوز نیست میگه شاید آخر شب بر گردم 

۲ ظهر خوبه خدایش 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دقیقا همسر من از دیروز ۲ ظهر رفته هنوز نیست میگه شاید آخر شب بر گردم ۲ ظهر خوبه خدایش

نمیدونم بخدا فاز چیه البته سر و کله زدن با بجه ها انرژی میبره ولی مهمه تو جه مقطعی تدریس میکنن واینکه خب ۸ساعت کاریه خیلی زیاد نیست خدایی

درسته حقوق ها کمه!

ولی خدایی دیگه همه جای دنیا مردم میرن سرکار

دل سوختن نداره

حتی دانش اموزا تابستون میرن مک دونالد اینا کار میکنن یا حتی کوچیکترا تو باغ های توت فرنگی!

بااینکه خانواده ها از نظر مالی بچه هاشونو ساپورت میکنن تا ۱۸ سالگی ولی میرن که طعم استقلال وبچشن

این مردا تا مجردن مادرشون نازشونو میکشه متاهل میشن برای چند ساعت کار همسرشون!

دل سوختگی ندیدم

من دوام آورده‌ام؛ اما می‌خواستم معنای زندگی‌ام چیزی بیش از دوام آوردن باشد.
همسرشون معلمه پس منظورشون همون ۲ونیم ظهره.اسی جان عزیزم ساعت کاری شوهرت واقعا کمه نمیدونم چیش اذیت ک ...

خب ما قبلش با هم بودیم تو یه مدرسه بودیم هر دو معلم بودیم من بخاطر زایمانم رفتم مرخصی بارداری اونم رفت اداره مسئول ی قسمتی شد ولی راضی نیستم، وقتی معلم بود شغل دوم داشت ولی الان ک ادارس نمیرسه دیگ

فقط 9 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نه بابا ظهره

خب عزیز من درسته خسته میشه

اما تو بهش بگو خدا قوت بگو آفرین مرد باید کار کنه

جلوش نگی آخی و فلان دلم میسوزه

والا ساعت کاریش عالیههه

درسته صبح زود بیدار میشه خب میاد دو ساعت میخوابه جبران میشه

تازه کلی هم تا شب وقت دارین، بیرون و مهمونی برین

معلم ها ک تابستون و ایام تعطیلی و ... تعطیلن 

بد  عادت شده همسر استارتر 

معلم ها ک تابستون و ایام تعطیلی و ... تعطیلن بد عادت شده همسر استارتر

واسه همین میگم ما تعطیلات زیاد داشتیم بخاطر کارمون

تو تعطیلات میرفت شغل دومم داشت وقتشم آزاد بود ولی الان دیگ نمیتونه بره اضافه حقوق چندانیم نداره نسبت ب قبل

باید تا یک سال بمونه حداقل ک بتونه درار ازش

فقط 9 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من تازه نامزد کردیم قرار عید عقد کنیم نامزدم تو کار ساخت و ساز زمین بخاطر اینکه کار زود تموم بشه ویلا ساخته بشه بزاره برای فروش که تا قبل عقد خونه بخره از صبح می‌ره تا غروب یه وقتایی حتی شب هام میکنن یعنی ما تو این دو ماه نشون شاید وقت کرده باشیم کلا 3. بار بیرون رفته باشیم یه روز بگه خسته شدم و...میگم خب همه کار میکنن مگه فقط توایی 

خودت رو به خودت ثابت کن نه به دیگرانᰔᩚ