2777
2789
عنوان

تعبیر خواب کی بلده بیاد

40 بازدید | 11 پست

مسخره نکنید لطفا 

خواب خودارضایی دیدم بدون احساس لذت بعدش به خونریزی افتادم و زیر پام تماما خون شد 

تعبیرش چیه

کاربری واگذار شد به آنیتو🥱                                    تاپیک های برج نه به بعد برای من هستن💕                 نینی یار تعلیقممم نکن اه🌷🌷

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بزن گوگل صدقه بده

نیاورد برام دقیقا جدا معنی کردم

اگر شخصی در خواب بیند که مشغول خود ارضایی است و در خواب بدید از انجام این عمل لذت نمی برد و ارضا نمی شود، تعبیر خواب او نشان از دست دادن می باشد. از دست دادن آرزو ها و یا از دست دادن خواسته هایش است. ارضا نشدن در خواب نمادی از ناکامی در عالم بیداری است

خونریزی در خواب نشان دهنده آسیب های روانی و عاطفی و جسمی است. دیدن این خواب گاهی نشانه حرف های بد و استرس آور می باشد. تعبیر خواب خونریزی همچنین بیانگر خاطرات تلخ در گذشته و تجربیات ناراحت کننده است. تعبیر خواب خونریزی کردن همچنین نشانه خستگی روحی و از دست دادن اعتماد و انرژی است

کاربری واگذار شد به آنیتو🥱                                    تاپیک های برج نه به بعد برای من هستن💕                 نینی یار تعلیقممم نکن اه🌷🌷

اگه دیشب دیدید تعبیر نداره

چطور؟

همچین شبی از ماه قمری تعبیر نداره

من اصلا شبا خواب نمیبینم 

حس ششمم قویه 

خوابی ببینم میدونم لابد چیزی میخواد بهم بگه 

نمیدونم متوجه حرفم میشید یا نه

نیاورد برام دقیقا جدا معنی کردماگر شخصی در خواب بیند که مشغول خود ارضایی است و در خواب بدید از انجام ...

خوب من نمیدونم ولی خب انگار اورده 

ولی من شنیدم خون خوابو باطل میکنه 

ولی تو دعا کن ، صدقه بده 

اصلن بد فکر نکن و فکر کن  خوابت تعبیرش خوبه به دلت بد راه نده 

من اصلا شبا خواب نمیبینم حس ششمم قویه خوابی ببینم میدونم لابد چیزی میخواد بهم بگه نمیدونم متوجه حرفم ...

اصلا همچین شبی هم نبود دیدن خون خوابو باطل میکنه

صدقه بدید چیزی نمیشه

خوب من نمیدونم ولی خب انگار اورده ولی من شنیدم خون خوابو باطل میکنه ولی تو دعا کن ، صدقه بده اصلن بد ...

باشه عزیزم💗

میشه بگی حست اینکه من کی ازدواج میکنم چیه

عزیزم حسم به خودم نه دیگران 

مطمئنم باش حس ششمای سایت حوصلشون سر رفته و دروغگوئن