2777
2789
عنوان

چیزی که هیچ وقت فکرشو نمیکردم از همسرم شنیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1316 بازدید | 90 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ی سوال قضیه تاپیکات ک میگی یک روز پیشمه داره میره برا همیشه چیه؟ میشه تعریف کنی سه چهار تا صفحه از ت ...

تایکائو من ادامه دار بودن.. 

اونایی ک میشناسنم میخوندم بخوام از اول بگم ک خیلیییییه

سلام عزیزم باورم نمیشه که اینقدر گذاشتی این ادم پر رو بشه فک کن مردی که خودش با کلی زن رابطه جنسی قبل ازدواج داشته بیاد این حرفا رو بهت بزنه 

به نظر خودت واقعا خدا صیغه رو تو قران گفته ؟!! یعنی مردا حق دارن قبل ازدواج و بعد ازدواج با صیغه  خیلی راحت رابطه جنسی داشته باشن ؟!!!! این مرد ببخشید که میگم وقتی به صیغه که اصلا تو قران حتی اسمش نیومده اعتقاد داره ، باید بترسی بعد ازدواج هم احتمال صیغه کردنش هست  

الان تو خودت که زن هستی ، چرا قبل ازدواج حق نداشتی برای رفع نیاز جنسی صیغه کنی؟

اگه مثلا چند بار صیغه میکردی ؛ شوهرت چه واکنشی داشت ؟

یعنی اون حق داره کثافتکاری کنه  و با هر چند تا زن دلش بخواد بخوابه  ، تو هم ساکت نشستی و اجازه میدی با وقاحت تمام از تو ایراد بگیره؟!!!

من جای تو باشم میزدم تو دهنش 

سلام عزیزم باورم نمیشه که اینقدر گذاشتی این ادم پر رو بشه فک کن مردی که خودش با کلی زن رابطه جنسی قب ...

من هیچ وقت گذشته شو به روش نیاوردم...

با اینکه عذابم میده...

ولی اون چیزی ک با خودش بوده رو اینجوری میگه...

بهش پیام دادم گفتم ک ناراحت شدم و...

میگه چرا ناراحت؟ مگه چیز بدی گفتم.... 

من هیچ وقت گذشته شو به روش نیاوردم...با اینکه عذابم میده...ولی اون چیزی ک با خودش بوده رو اینجوری می ...

بنویس براش که بی حیا و گناهکار تویی که قبل ازدواج و بدون نکاح دائم با کلی زن رابطه داشتی ، اینقدر خودت گناهکاری که مریض جنسی شدی و منم مثل خودت میبینی 

همچین چیزایی بگم بهش که نابودم میکنه

شخصیت خودت رو بدست بیار   

از هیچی نترس 

اصلا خود مردا دنبال دخترای دست نیافتنی هستن 

این داره حس خودشیفتگی خودش رو با اسیر کردن و بله قربان گفتن تو ارضا میکنه 

قوی باش ، مثلا میخواد چیکار کنه؟  

مهم تر از همه رابطه خودت رو با پدرت ( با این که میدونم باهاش خوب نیستی) درست کن 

مطمئن باش فقط پدرت هست که اخرش نجاتت میده ، اینو از من یه جایی بنویس 

این قدر شوهرت رو پر رو کردی که حتی از پدرت نمیترسه و راحت ازش بدگویی می‌کنه 

میدونه تو پشت و پناهی نداری

میدونه نمیتونی بری پیش پدرت 

واسه همین برگ برنده دستشه 

هر جور رفتاری بخواد باهات میکنه 

تو اگه با پدرت رابطتت رو درست کنی ،بهش محبت کنی( حتی الکی) خیلی خیلی در اینده کمکت می‌کنه  ، مطمئن باش بری بگی منو کتک میزنه یا هر چیزی ،پدرت پشتت درمیاد  ، پدرت خیلی دوستت داشت 

میخواست به اسمت خونه باشه، ولی تو هزار بار اونو فروختی!! و تحقیرش کردی 

میدونم ، درکت میکنم منم پدرم خیلی اذیتم کرده و دلم نمی‌خواد باهاش حرف بزنم 

ولی هیچ وقت پل پشت سرت رو خراب نکن ، بزار شوهرت بفهمه تو بی کس و کار نیستی  و اگه اشتباهی کنه ،پدرت حمایتت میکنه

میدونه نمیتونی بری پیش پدرت واسه همین برگ برنده دستشه هر جور رفتاری بخواد باهات میکنه تو اگه با پدرت ...

میدونم منظورت رو...

ولی من نمیخوام پدرم این چیزا رو بفهمه...

چون مطمئنم شدیدا میخواد اونم نمک ب زخمم بریزه...

قصد جدایی ازشم ندارم آخه.

از فکر رفتن اومدم بیرون