2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عمل کنه خوب میشه دیگه نمیخاد آی وی اف کنی طبیعی باردار میشی

آجی میگم برا آی وی اف هم نباید واریکوسل داشته باشه؟  برا تعیین جنسیت میخواستم   البته طبیعی هم دیدم حامله نمیشم  ولی خب چون خودم پلی کیستیک بودم فک کردم برا خودمه  گفتم بذار یه باره برم تعیین جنسیت 

عمل کنه و دیگه نیازی به ای وی اف نیستیعنی شوهرت اصلا تا حالا نرفته بود خودش برسی کنه ببینه شاید مشکل ...

نه والا  همش آزمایش میدادیم معمولی بود  بعد همش میگفت حجمش کم هست  یهو رفتیم دکتر سونو بیضه نوشته بود حالا رفته واریکوسل گفته   دیدم حانله نمیشم چون پلی کیستیکم گفتم حتنا بخاطر منه  یه باره خواستم برم تعیین جنسیت   میگم تعیین جنسیت آی وی اف ربطی به واریکوسل داره؟

آجی میگم برا آی وی اف هم نباید واریکوسل داشته باشه؟ برا تعیین جنسیت میخواستم البته طبیعی هم دیدم ...

آره دیگه وقتی هر دو طرف مشکلتون حل بشه برا تعیین جنسیت زودتر نتیجه میگیرید 

ولی بگما پنجاه پنجاه هست که درست در بیاد تعیین جنسیت