2777
2789
همین اخری 🥺🥺

هیچیت نیس اعتماد بنفس نداری عزت نفس نداری رو اینا تمرین کن 

منفی نگیری نبااااش سعی کن مثبت فک کنی من ۳ سال از بزرگترم اینا رو گذروندم رو خودت کار کن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سونو نشون نمیدهمن تمام سونو هام پاکه پاک بودگاهی میبینی یه چسبندگی خیلییی ریز ک نشون نمیدهیا کیست ری ...

سونو نشون نمیده پس چی نشون میده ؟ من داپلر لگن یجای خوب رفتم انجام دادم که گفتن همه چیو نشون میده

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

هیچیت نیس اعتماد بنفس نداری عزت نفس نداری رو اینا تمرین کن منفی نگیری نبااااش سعی کن مثبت فک کنی من ...

اخه نمیدونم چیجوری

صىࢪ این دل،، به زیباشدنـش مي‌اَرزد ..

خودتو دوست داشته باش هر روز بگو من زیبایی از پس کارام بر میام من صد درصد میتونم به خودت باور داشته ب ...

یکی باید اینارو به خودم بگه=)

صىࢪ این دل،، به زیباشدنـش مي‌اَرزد ..

سونو نشون نمیده پس چی نشون میده ؟ من داپلر لگن یجای خوب رفتم انجام دادم که گفتن همه چیو نشون میده

اگر مورد خیلییی حاد باشه سونو ام ار ای یا داپلر نشون میدن

اگر نه ضعیف باشه حتی حتی حتی میگن ممکنه لاپراسکوپی های تشخیصی هم نشون نده ...  از شرح حال بالینی میفهمن

مثل درد شدید پریود

البته درد شدید ک مثلا من داشتم و دیگ مشکوک شدن و بعد دارو دادن قطعش کردن چون ال دی نمیتونستم بخورم دارو دیگ برای قطع کردنش به صورت موقت دادن

اینشکلی بود ک من ثانیه اول پریودم با گریه درمانگاه بودم

مسکن ۲ جور با هیوسین و دگزا میزدم تا درد برای ۱ شب بیوفته

شما حتما کپسول گل مغربی بخر بخور بین پریودها

و اینکه

شما درد داری

۱ دوره بین پریود ها ال دی بخوری تا چند وقت دردو میندازه لعنتی

سر همینه یسری به اشتباه میگن بعد ازدواجمون دردمون درست شد

میبینی سر جلوگیری ال دی اینا میخورن اونام دردو میندازن