2777
2789

خودم از اینایی بودم ک بدون تجویز پزشک هیچ قرصی نمیخوردم و همیشه اینایی ک حتی ی سردرد کوچیک میکردن سریع قرص میخوردن برام عجیب بودن ک چرا به خاطر هرچیزی سریع قرص میخورن

ولی خودم الان آنقدر حالم بده

رفتم دکتر یک ماه فلوکستین ۱۰ روزی دوتا خوردم برام کم بود و اثری نداشت.. دوباره رفتم دکتر دوزشو برام بالاتر برد و الان ی هفته هست ک روزی دو تا فلوکستنین ۲۰ میخورم ولی بازم هنوز اثری نکرد.. گفتم از امروز خودم بگیرم روزی ۳ تا بخورم مامانم میگه نکن قرص اعصابه شوخی نداره ولی میخام یواشکی بیشتر بخورم خسته شدم .. روزی دوتا اصلا فایده نداره انگار ن انگار ک قرص خوردم.. برام دعا کنین ک قرصه روم جواب بده

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حق با مادرتون هست. 

در مورد مصرف داروهای ضد افسردگی چند تا نکته وجود داره:
۱. در ابتدای درمان، مثلا یکی دو هفته اول ممکن هست حالتون بدتر بشه و این طبیعی هست و باید یکی دو هفته تحمل کنید.
۲. هر گونه قطع کردن دارو، باید زیر نظر دکتر باشه. حتی اگه حالتون را بدتر کرده...چون دکتر تجویز می کنه چطور دوز را کم و قطع کنید. قطع ناگهانی به شدت اشتباهه
۳.‌داروهای ضد افسردگی هم مثل سایر داروها عوارض جانبی دارند. اما باید دید برآیند تاثیر مثبت و عوارض جانبی به چه صورت هست و در کل حالتون را بهتر می کنه یا نه
۴. گاهی یک داروی ضد افسردگی روی یک فرد تاثیر نداره و گاهی لازم میشه چند بار زیر نظر دکتر داروی جدیدی را امتحان کرد تا تاثیر مثبت دیده بشه.
در کنار دارو، بهتر هست با مشاور هم صحبت کنید. یک ورزش ملایم در حد پیاده روی انجام بدین. مطمئن باشید کم خونی، کم کاری تیروئید یا کمبود ویتامین D ندارید. چون روی خلق و خو تاثیر منفی دارند.

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
عزیزم فلوکستین خیلی قرص بدیه این چ‌کاریه دکترتو‌ عوض کن

دکترم، دکتر خوبیه معروفه.. مامانم سال ها پیشش میره و راضیه

فلوکستین اونقدر ها هم خطرناک نیست.. خیلی ها میخورن ولی تروخدا برام دعا کن ک خوب بشم هرچیزی زودترررر

دکترم، دکتر خوبیه معروفه.. مامانم سال ها پیشش میره و راضیهفلوکستین اونقدر ها هم خطرناک نیست.. خیلی ه ...

عزیزم اصلا دوز داروتو زیاد نکن

هرچقدر هم دکتر خوبی باشه حالا یه دکتر دیگه ام برو ببین

حق با مادرتون هست. در مورد مصرف داروهای ضد افسردگی چند تا نکته وجود داره:۱. در ابتدای درمان، مثلا یک ...

عزیزم بخدا همه این چیزایی ک گفتی رو خودم همیشه به بقیه میگفتم و همشونو حفظم.. ولی بعضی وقت ها صبررکردن میشه سخت ترین کار دنیا.. تروخدا برام دعا کن و خوب شم هرچی زودترررر

به عنوان کسی ک توی این رشته کار میکنه و نزدیکه بهش

شما داری عملا سیستم عصبی بدنتو از بین میبری....

اینجا انتقادی از دکترا بکنم کله ادمو میکنن در صورتی ک خودشون قبولشون ندارن

این دارو مناسب شما نیست

۵ تام بخوری با هم

باز برات فاییده نداره

فردا باید یه چی دیگ بخوری

و بدترررررر

نمیتونی قطعشم کنی

الان میبینی اثر نداره

قطعش کنی ممکنه عوارض بذاره

اصلا نمیفهمم شما چرا داری دارو میخوری

برو پیش یه روانشناس بالینی درست حسابی برای مشکلت

ببین اصلا لازم به دارو هستی

اگر نیستی به روانپزشک خوب مراجعه کن بگو قطع کنه 

اگر بود

برو بگو داروم مناسب نیست و اینطوری بوده

استارتر قرص اعصاب بهت هیچ کمکی نمیکنه عزیزم نخور

میخام فقط ب مدت چندماه حالم خوب باشه بعدش میخام برم پیش روانکاو و طب سنتی اینا چون فک کنم خشکی مغز دارم.. الان ب دلایلی شرایطش نیست ک برم پیش طب سنتی .. تروخدا برام دعا کن ک خوب شم

میخام فقط ب مدت چندماه حالم خوب باشه بعدش میخام برم پیش روانکاو و طب سنتی اینا چون فک کنم خشکی مغز د ...

چشم من خودمم داغون بودم 

دو تا کار حالمو خوب کرد اول رفتم باشگاه ،دوم شاغل شدم 

به عنوان کسی ک توی این رشته کار میکنه و نزدیکه بهششما داری عملا سیستم عصبی بدنتو از بین میبری....این ...

آخه دکترم گفته ی مدت صبر کنم بعد دوباره بیا پیشم ببینم اثر دارو ها چطور بود ولی دیگه نمیتونم صبر کنم

من مشکل وسواس دارم ک هزارتا درد و بلا دیگه هم از این وسواسم گرفتم.. رفتم پیش ۲ تا مشاور ولی فایده نداشت .. فک کنم بایددبرم پیش روانکاو ولی الان شرایطش نیست.. بعدا میرم ولی الان فقط میخام به مدت چند ماه حالم با قرص خوب باشه