( چون سایت پر تبلیغ دکتر شده تصمیم گرفتم پزشکای خوبی که میرم داخل امضام بگم : برای الژی و اسم دکتر سیما شکری بیمارستان پیامبر اکرم خوبه ، چشم پزشک : دکتر محسن رحمتی کامل )
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
شوهر منم همینه اما من میگم سادست . و همیشه تو زندگی هم زنشم هم مادرشم هم مرد خونم . مجبورم حواسم به همه چیز باشه از طرفیم راضیم چون بابام یک دیکتاتور بی تکرار بود و من اصلا خوشم نمیاد شوهرمم همه چیز دستش باشه زندگی جهنم میشه
یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش... شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .
همش او باید پدرشو ببره دکتر دوا داداشش میگه من نیستم مهمونیم با زنم خسته شدم حرص و دعوا سهم زندگی ماعه خوشگذرونیش مال دیگران وقتی اعتراض میکنم قیامت هم میکنه که چرا میگی من باید بکنم دلم میخواد بمیره
همش او باید پدرشو ببره دکتر دوا داداشش میگه من نیستم مهمونیم با زنم خسته شدم حرص و دعوا سهم زندگی ما ...
منم دلم میخواد بمیره چه تفاهمی 😂😂😂
دقیقا برا منم همینجوربع بعد یجوری خانواده خانواده میکنه هرکس ندونه ماشین چند میلیاردی و خونه چند طبقه زدن به نامش ولی سهمش فقط فقر و فلاکت و کارگری برا خانوادش بوده😂😂