2777
2789
عنوان

خانومای چادری با تجربه میاید لطفا

242 بازدید | 29 پست

سلام دوستان
من چادری هستم، نوجوانم و دانشجو
الان هوا سرد شده، من زیر چادر مانتوی بلند و مقنعه بلند( 100 سانتی) میپوشم و چادرم ملی است و جلوش زیپ زدم.
مامانم میگه الان که هوا سردتر شده، زیر مانتوت دو تا لباس گرم تنگ بپوش تا سردت نشه و اوکی باشه و...
از طرفی من همیشه دوست داشتم پالتو بپوشم( مدرسه ای که بودم کاپشن میپوشیدم و وقتی رفتم دبیرستان دیگه کاپشن پوشیدن هم کم کم ول شد پالتو ندارم)

ولی مامانم میگه اگر بخوای پالتو بپوشی باید چادرت رو در بیاری نمیشه زیرش پالتو بپوشی( چون زیپ داره)
من کل طول دانشگاه چادرم سرم هست و یکمی اذیت کننده است
😂 حالا بنظرتون خیلی بده که بگم میخوام این یه مدت سرما چادر نپوشم و روی مانتوم، پالتو بپوشم؟ البته که هیچوقت این رو به والدینم نمیگم و عملی نمیکنم. اما این تفکر اشتباهه؟ شما در دوره سرما چیکار میکنید؟

همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄

اینم بگم مامانم با نپوشیدن چادر خیلی مخالفه
منو هم از بچگی به چادر عادت داده
برای همین وقتی چادر نمی پوشم حس بدی دارم
😁😂😂 مسخره استااااا ولی واقعیته

همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پالتو با این چادر مثل پنگوئن میشی لاقل چادر معمولی بپوش

فقط 15 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 

سلام.

چادر ملي ر أصلا چادر نميدونم. با مانتو فرقي نداره.

چادر عربي بپوش زيرش بافت بپوش

ك سر كلاس دربياري. 

اگر خسته ای..اگر دنیا بهت سخت گرفته..اگر توی نقطه بد زندگیت هستی..و یا سختی های گذشته باعث شدی تلخ بشی.یا فکر میکنی اگر تند تیز و با توهین و تحقیر جواب بدی خیلی باحالی..در تبادل نظر با بقیه اول چند دقیقه تحمل کن.اگر جوابی ک میخوای بدی تند و تیزه ننویس..به خاطر رضایت خدا 
بارونی بپوش هم کم حجمه هم زیر چادر میشه پوشید هم خیلی گرمه .

اره بارونی هم میشه
ولی مامانم موافق نیست
میترسم بارونی بخرم خودش بپوشه

سلام.چادر ملي ر أصلا چادر نميدونم. با مانتو فرقي نداره.چادر عربي بپوش زيرش بافت بپوشك سر كلاس دربيار ...

چادر ملی رو تازه خریدم خیلی گرونه...

چقدر متعهد به چادرت هستی؟ کاش بر میگشتم زمان مجردی یک لحظه از سرم جداش نمی‌کردم ولی همسرم آلان ....

متعهد به چادر از چه نظر
اینکه هر جا برم هر شرایطی خب چادر رو پوشیدم اکثرا
🙂

چادر ملی رو تازه خریدم خیلی گرونه...

متوجه منظورت نميشم.

اگر خسته ای..اگر دنیا بهت سخت گرفته..اگر توی نقطه بد زندگیت هستی..و یا سختی های گذشته باعث شدی تلخ بشی.یا فکر میکنی اگر تند تیز و با توهین و تحقیر جواب بدی خیلی باحالی..در تبادل نظر با بقیه اول چند دقیقه تحمل کن.اگر جوابی ک میخوای بدی تند و تیزه ننویس..به خاطر رضایت خدا 
پالتو با این چادر مثل پنگوئن میشی لاقل چادر معمولی بپوش

😂😂 آره دقیقا پنگوئن اصیل میشم
روی چادر معمولی نمیشه کوله انداخت