2777
2789

شاید باورت نشه اما حتما اینو امتحان کن یا نان رو کامل حذف کن یا فقط نون لواش بخور دو هفته اینو امتحان کن حتی ی لقمه هم نون دیگه نخور بعد دو هفته همه کیست ها از بین میره  پیاز و سبزی خوردن هم نخور  

شاید باورت نشه اما حتما اینو امتحان کن یا نان رو کامل حذف کن یا فقط نون لواش بخور دو هفته اینو امتحا ...

باورت میشه مصرف اصلی غذام نونه؟ ارزونه اخه

بجاش چی بخورم

خدایا کمک مردمان کشورم کن. 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

باورت میشه مصرف اصلی غذام نونه؟ ارزونه اخهبجاش چی بخورم

فقط نون لواش رو امتحان کن خیلی کمتر از بقیه اذیت میشی  ماکارونی هم خوبه یا برنج    دو هفته فقط نون لواش ماکارونی برنج بخور اگه بهتر شدی نون لواش هم کمتر بخور  اونوقت خودت میفهمی باقی نون ها مخصوصا بربری بعدم سنگک چقدر باعث کیست و التهاب میشن   حتی با نخوردنشون سایز کم میکنی  وزن نه سایز چون کل بدنت التهابه و چون هر روز نون میخوری متوجه نیستی   

فقط نون لواش رو امتحان کن خیلی کمتر از بقیه اذیت میشی ماکارونی هم خوبه یا برنج دو هفته فقط نون ل ...

ممنون ک گفتی باشه از فردا همینطوری عمل میکنم مرسی ک گفتی

اتفاقا هر موقع رژبم  میگیرم سینه هام لاغر میشه و دردش میخابه

خدایا کمک مردمان کشورم کن. 

عزیزم انشالا که مشکلی نباشه ولی حتما به دکترهای زیادی مراجعه کن.اگه شیراز هستی یا دسترسی داری ببین جراح عمومی تو درمانگاه مطخری میتونی به نام حسینی پیدا کنی ی سر پیشش بری.که خدا نکرده بدخیم نشن.

شاید باورت نشه اما حتما اینو امتحان کن یا نان رو کامل حذف کن یا فقط نون لواش بخور دو هفته اینو امتحا ...

سبزی خوردن چرا؟؟

میشه برای سلامتیم صلوات یا حمد بخونین دارم با بیماریا دست و پنجه نرم میکنم ممنونم ازتون🥲❤
باورت میشه مصرف اصلی غذام نونه؟ ارزونه اخهبجاش چی بخورم

دلیل اینکه پرولاکتینتون هی میره بالا چیه؟ دکترتون نگفت؟

میشه برای سلامتیم صلوات یا حمد بخونین دارم با بیماریا دست و پنجه نرم میکنم ممنونم ازتون🥲❤