2777
2789
عنوان

آیا فرد بیماریم❓

| مشاهده متن کامل بحث + 383 بازدید | 78 پست
هست دارم میگم که هست زیاد دیدم

پس چرا اون فالگیره به مامانم گفت دخترت پیشفعالی نوع 2 داره؟ تازه مامانم بهم نگفت پشت تلفن شنیدم

صىࢪ این دل،، به زیباشدنـش مي‌اَرزد ..

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یک‌سری از اخلاق هایی که گفتی به نظرم مربوط به سن وسالت و دوره نوجوانی

ولی درکل شما ادم درون گرایی هستی که یکمم اضطراب اجتماعی داری 

هم میتونی ازمشاور کمک بگیری هم مقاله بخونی و راه کار هاشون و انجام بدی

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!
پس چرا اون فالگیره به مامانم گفت دخترت پیشفعالی نوع 2 داره؟ تازه مامانم بهم نگفت پشت تلفن شنیدم

🤐فالگیر ؟؟؟؟به حرف فالگیر این همه خود آزاری میکنی؟فالگیر اینارو نگه چی بگه ..

یک‌سری از اخلاق هایی که گفتی به نظرم مربوط به سن وسالت و دوره نوجوانیولی درکل شما ادم درون گرایی هست ...

نه یکم بالاترگفتم دلیلشو اصلا کسی مثل من نیستش من عجیبم مامانم میگه این چه وضعه رفتاره باکسی کنارنمیایی بمیر مام هفت روز واست گریه میکنیم تموم میشه یعنی چی اخه؟ اپم چرا به دخترش اینجوری میگه؟

افکارتو مدیریت کن و روی عزت نفس و اعتماد بنفس هم کار کن

اخه فالگیره یچیزی به مامانم گفت من پشت تلفن شنیدم به بابام هم یچیزی گفت چرابه من چیزی نگفت پس؟

🤐فالگیر ؟؟؟؟به حرف فالگیر این همه خود آزاری میکنی؟فالگیر اینارو نگه چی بگه ..

خب اگه مامانم باورنمیکرد که به بابام نمیگفت اینارو بعد چرا به من نگفت بعد کدوم مامانی میاد به بچش میگه بمیر سه روز گریه میکنیم فراموشت میکنیم؟ من خوردم زمین شلوارم پاره شد مامانم حرفمو باورنکرد گفت یه اسکلی فقط وسط خیابون عین دیوونه ها دویدی من حرفتو باورنمیکنم میام مدرسه): 

بعد دیگه وابسته بودن ربطی به عزت نفس نداره اینا ریشه‌ایه

نه یکم بالاترگفتم دلیلشو اصلا کسی مثل من نیستش من عجیبم مامانم میگه این چه وضعه رفتاره باکسی کنارنمی ...

دختر دهه هشتادی نباید به حرف فالگیر واین چرت وپرتا گوش بده

فالگیر اگه راست میگفت زندگی خودش ونجات میداد این حرفا چیه

نمیدونم چرا یه عده مقاومت میکنن دربرابر اینکه به یه روانشناس مراجعه کنند

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!
اخه فالگیره یچیزی به مامانم گفت من پشت تلفن شنیدم به بابام هم یچیزی گفت چرابه من چیزی نگفت پس؟

نه بابا این فالگیر ها 99 درصدشون الکی ان

من چند ساله دارم تحقیق میکنم نود و نه درصدشون بیخودی حرف میزنند

روزی سه رکعت نماز شکر بخونید که من کنارتونم😍🫂😂

دختر دهه هشتادی نباید به حرف فالگیر واین چرت وپرتا گوش بدهفالگیر اگه راست میگفت زندگی خودش ونجات مید ...

من میخواستم برم روانشاس نمیومدم تاپیک بزنم تو فضای مجازی

نه بابا این فالگیر ها 99 درصدشون الکی انمن چند ساله دارم تحقیق میکنم نود و نه درصدشون بیخودی حرف میز ...

خب الکی بودن کاری ندارم بسته به اینه که طرف باچرمیکنه یا نه

بعد مگع مامانم قربون صدقه ام رفت؟ بابا چرا یبار حمایت نکرد ازم):

خب اگه مامانم باورنمیکرد که به بابام نمیگفت اینارو بعد چرا به من نگفت بعد کدوم مامانی میاد به بچش می ...

عزیزم دخترم عزت نفس که نداسته باشی وابستگی میاری خود کم بینی میاره دیگه بگم خجالتی بار میاره .

من میخواستم برم روانشاس نمیومدم تاپیک بزنم تو فضای مجازی

الان میخوای حرف فالگیر وتایید کنیم؟

اسم رفتار تو اضطراب اجتماعی

عزیزم دخترم عزت نفس که نداسته باشی وابستگی میاری خود کم بینی میاره دیگه بگم خجالتی بار میاره .

اره خب.. مثلا همکلاسیم هستش میگم گفتم یکی دوروز درمیون باهاش به یه بهونه صحبت کنم، ازش تعریف کنم

حالا داره تبدیل میشه به هرروز یچیزی هست همش دلم میخواد باهاش حرف بزنم