2777
2789
عنوان

نامزدیمو میخوام بهم بزنم میشه لطفا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 1025 بازدید | 82 پست
بارهااا برخورد کردم گریه کردم دعوا کردم قهر کردم زیر سرم رفتم ولی فایده نداشته برا همین چیزاست فک می ...

عزیزم اگر دامنه حساسیت شما در این حد بوده طی این مدت و همسرت خبر داره چقدر اذیتی و روالش اینه دیگه جای فکر کردن و مشاوره گرفتن هم نیست واقعا. من تصورم این بود خیلی هم برات مهم نیست و تا حالا تو خودت ریختی و سعی کردی واکنش نشون ندی که نقطه ضعف نداده باشی.

عزیزم مردم قید زندگی ده ساله رو میزنن، شما با چنین زنگ خطر بزرگی تو مرحله نامزدی دیگه واقعا باید تصمیم جدی بگیری. به قول کاربری که بالاتر گفته بود مردی که با دیدن این سطح حساسیت شما بازم درک یا عکس العمل مناسب نداره یعنی درک و شعورش پایینه و اثر این درک و شعور رو بعدا تو جای جای زندگیت خواهی دید

عزیزم اگر دامنه حساسیت شما در این حد بوده طی این مدت و همسرت خبر داره چقدر اذیتی و روالش اینه دیگه ج ...

اون اوایل ک تازه دوست بودیم سعی میکردم برام مهم نباشه و خب تازه اونام جدا شده بودن گفتم حتما طبیعیه ولی خب وقتی می بینم این همه زمان گذشته و هنوز ایشون پیگیره حساسست نشون دادم ولی نتیجه ای نداشته 

البته سعی کردم ک سجوری هم رفتار کنم م اصلا از این خانوم نمیترسم هرچند ک میترسم ته دلم و احساس خطر می‌کنم 

برای رسیدن ب هدفم و رو به راه شدن اوضاع زندگیم لطفا صلوات بفرستین 🙂‍↕️❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ماه آینده ی آزمون مهم دارم و این روزا رو باید درس بخونم این موضوع گند زده ب کل زندگیم 

انگار فلج شدم هیچ کاری نمی تونمم بگنم 

ماه آینده ی آزمون مهم دارم و این روزا رو باید درس بخونم این موضوع گند زده ب کل زندگیم انگار فلج شدم ...

در این صورت یه پیشنهاد برات دارم. همین امروز فردا یه قراری با نامزدت بذار و اون حرفی کامنت اولمو بهش بگو. بگو میخوام یه ماه به خودمون زمان بدم که تصمیم جدی برای این ارتباط بگیریم و تو یه ماه وقتی داری اگر واقعا من برات اهمیت دارم پای اون خانم رو به کل ببری و من هم تو این یه ماه میخوام تمرکزم رو بذارم روی زندگیم و نمیتونم اجازه بدم رفتار بیمار اون دختر یا برخورد غیرموثر تو آینده من رو خراب کنه. بعد تصمیم بگیریم کار درست برای جفتمون چیه.

این یه ماه رو فاصله بگیر و روی دست و امتحان و زندگیت تمرکز کن و دوری از نامزدت رو هم تمرین کن. کم ببینش و بذار ببینی زندگی بدون اون هم جریان داره و کم کم تطبیق پیدا کن با عدم حضور پیوسته این اقا. بعد یه ماه هم ایشون بهتر میتونه تصمیم بگیره که نبود شما چه تاثیری توی زندگیش داره و هم شما. هر دو میتونید در سایه احساسات کمتر منطقی تر برای چیزی که درسته تصمیم بگیرید و میزن علاقتون هم محک بزنید. از طرفی فرصتیه که تو امتحانی که برات مهمه هم تمرکز کنی و نذاری لطمه بخوری

در این صورت یه پیشنهاد برات دارم. همین امروز فردا یه قراری با نامزدت بذار و اون حرفی کامنت اولمو بهش ...

خیلی ممنون اره همون حرفای شما رو میخوام بهش بگم 

اره واقعا شایذ نبودم براش ی تلنگر باشه هرچند ک تو این مواقع خیلی گارد میگیزه ( اینکه بخوام بگم میخوام فاصله بگیرم اینا )  ولی مجبورم هم برای ایندم خم اینکه ببینم چقدر منو دوسم داره 

خیلی ممنون اره همون حرفای شما رو میخوام بهش بگم اره واقعا شایذ نبودم براش ی تلنگر باشه هرچند ک تو ای ...

عزیزم من چندتا از تاپیکاتم نگاه کردم

مشکل شما نامزدت فقط اکس نیس رفتارهای نامناسب نامزدت هس

شما چشاتو رو خیلی چیزا بستی و نامزدت متوجه هست که شما داری همش کوتاه میای!!!!

اون حرف از ناتوانی شما میزنه شما ناراحت نمیشی اما همونو متقابل به خودش میگی قهر میکنه!!!

اون سر هر مساله کوچیکی قهر میکنه و منتظر شما منتشو بکشی

اون مدام دنبال تغییر شماست دماغ و لب و چاقی و لاغری و ...

اون مدام دنبال این ازشما ایراد بگیره و تحقیر کنه و خودش رو سرتر و بالاتر میبینه

اون مدام از کسایی ک روش کراش دارن و اکسش حرف میزنه ک بگه من خ خوبم بدون توجه ب احساسات شما!!

راجب اکسشم ک یسال هست من مسببش رو خود نامزدتون میبینم اون با رفتارش باعث شده دختره هنوز امید داشته باشه!!!

من به شخصه تو رابطه شما احترام و ارزشی برای احساساتتون ندیدم همش تحقیر و سرزنش و ‌...

شما کنار ایشون تمام حسای بد به سراغتون میاد!!!حس کم ارزشی ناکافی بودن تحقیر حس ناامنی حس ترک شدن 

نمی دونم شاید من دارم خیلی اگرسیو به قضیه نگاه میکنم اما این برداشت من از تاپیکاتون بود

راجب ازمونتون بنظرم سعی کنید تمام تمرکزتون رو بزارید رو آزمون 

بعد از اون هرتصمیمی میخواین بگیرین

اتفاقا فرصت خوبیه ب نامزدتون بگید بخاطر ازمون سرم شلوغ کمتر چت کنید کمتر همو ببینید

عزیزم من چندتا از تاپیکاتم نگاه کردممشکل شما نامزدت فقط اکس نیس رفتارهای نامناسب نامزدت هسشما چشاتو ...

سلام خیلی ممنون از توجهتون لطف کردین ❤️🫠بله کاملا همینطوره شخصیت ب شدت خودشیفته و نارسیستی دارن ایشون با اینکه من هیچیییی کم ندارم چ از تحصیلات چ مسائل دیگه و تازه بالاتر هم هستم باز آنقدر حس بد ب من دادن ک خودمم اصلا ی مدت نمی دیدم ! بارهااا در مورد ابن موضوع صحبت کردم ک چرا از من ایراد میگیزی گ خب در جواب گفته مگه بده ک میخوام بهتر شی ولی حس می‌کنم هدفش اینه من زیاد ب خودم نبالم و احساس برتری نکنم !!!

خیلی خیلی زودرنج هستن ک خب واقعا قبول دارم سخته ارتباط گرفتن با این آدما چ برسه زندگی مشترک همش باید مراقب باشی چیزی نگی 

در مورد ابراز علاقه دیگران هم ک نظرش اینه من همه چیو برات تعریف می‌کنم ک خب ی ویژگی مثبت میبینه اینو ! 

ولی من دوسشش دارم شخصیت ساپورتیوی داره و کنارش خالم خوبه با اینکه میدونم سمیه ارتباطمون ؛

در مورد همین اکسم همین امروز صحبت کردم ک خب مشخص بود اصلااا تمایلی نداره گ در این بازه چیزی بشنوه 

گفتم چطوره وقتی برام تعریف می‌کنی اون موقع دوس داری و ب حال من فکر نمیکنی

الان همش داری بحث عوض میکنی 

گفتم من اصلا نمیخوام در این مورد چیزی بشنوم و فرصت منم تا دفعه بعد ک این خانوم دوباره پیام بده بهت بایذ باهاش برخورد کنی گفت ن دیگ بعیدههه پیام بذه گفتم چطور گفت چون این دفعه با همه چی خواسته منو راضی کنه میدونه برام تموم شده ست وقتی قبول نکردم  ، گفتم ایشالا همینطوره ولی خب اگه داد دیگ قبول نمیکنم همینجوری اسون رد شی ازش 

گفت باشه گفتم تهدیدش کن گفت مگه من دخترم تهدید کنم ب شکایت 😐گفتم ک فحش بده بگو ب خانوادت میگم گفت تو  از کجا میدونی نکردم 

تو خودت گفتی فقط بلاک کن حرف نزن حرف تو رو گوش دادم 

گفتم چون فک میکردم دست بر میداره ن ک هی بدتر کنه 

و گفتم ب من توجه نکن   تو قراره ی خانواده مدیریت کنی پس از پس این مشکلم باید بر بیلی 

گفت چشم و بیشتر سکوت گرد در برابر حرفام !!! 

گفتم عذاب وجدانت فقط بایذ برا من حال بد من باشه ن کسی دبگ گفت تا الان عذاب وجدان داشتم دیگ عذآب وجدان ندارم نسبت بهش