2777
2789
عنوان

شرایط بعد ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 247 بازدید | 26 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

با گشت و گذار و مسافرتتون اوکیمولی ۳-۲ بار خرید لباس و کیف و کفش در ماه؟؟؟؟

چرا که نه؟ این نظرِ خودِ اسی بود و منم رویِ همون نظر دادم حالا یکی کمتر دوست داره یکی بیشتر

بمن باشه با خریدِ هرروزشم مشکلی ندارم ولی خب قاعدتا ادم باید به جیبش نگاه کنه و شرایط خانوادش

گلم اگه شرایط شو داری برو سرکار ناامید هم نشو زمین که گرفتید کم کم خرجش و میزارید

راستش تا ۶ماه فعلا نمیتونم برم سرکار چون هرماه بیمه بیکاری میگیرم اگه برم سرکار کلا قطع میشه و جریمه داره. انشالله ۶ ماه دیگه میرم😃

با گشت و گذار و مسافرتتون اوکیمولی ۳-۲ بار خرید لباس و کیف و کفش در ماه؟؟؟؟

کجاش جالبه هم خود اسی گفت بعدشم من خودم هفته ای چند بار خرید میکنم کجاش عجیبه برات بستگی به طرف مقابلش  داره شاید زیاد خرید میکنه شاید کم 

کجاش جالبه هم خود اسی گفت بعدشم من خودم هفته ای چند بار خرید میکنم کجاش عجیبه برات بستگی به طرف مقاب ...

عزیزم برام عجیب نیست 

مثلا شما هفته ای چند بار میری خرید و کفش میخری؟؟؟؟؟یا مانتو و پالتو و کیف میخری؟؟؟

مثلا آخر هر ماه شما ۱۵ تا کفش و کیف و پالتو داری؟؟؟،

عزیزم برام عجیب نیست مثلا شما هفته ای چند بار میری خرید و کفش میخری؟؟؟؟؟یا مانتو و پالتو و کیف میخری ...

گلم دوبار یا چیزی ببنم خوشم بیاد میگیرم و اینکه خرید شامل پالتو نمیدونم کفش اینا فقط نمیشه منظور از خرید کلی بود و اینم کاملا بستگی به شخص و نیاز هاش داره 

گلم دوبار یا چیزی ببنم خوشم بیاد میگیرم و اینکه خرید شامل پالتو نمیدونم کفش اینا فقط نمیشه منظور از ...

خب منم همینو میگم

قطعا نیاز هیچ کس خرید هفتگی پالتو نیست

خیلی برام جالب بود اون حرف

خرید کلی بخوای حساب کنی آره من تقریبا هفته ای ۳ روز خریدم 

یکی راهنمایی میخواد اغراق آمیز دیگ نباید بهش نظر داد