2777
2789

من اصلا بلد نیستم و بدن ب شدت خشکی دارم 

الان چند روزه دارم تمرین پا میکنم حرکت اولیه رو ی کوچولو یاد گرفتم ولی خب هم پام درد میگیره هم تنگی نفس میگیرم

متاهل و متعهد ❤️ لطفا هرکی امضامو دید اکر دوست داشت برام دعا کنه بریم سرخانه زندگیمون خسته شدم از عقد وام ازدواجمون جور بشه ضامن جور بشه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

رقص ایرانی بزور یاد میگیرم

خانواده شوهر من همشون رقاصن من مجبورم یاد بگیرم فارسیو بلدم لریم یکم راه افتادم ترکیو عربی بلد نیستم ولی

متاهل و متعهد ❤️ لطفا هرکی امضامو دید اکر دوست داشت برام دعا کنه بریم سرخانه زندگیمون خسته شدم از عقد وام ازدواجمون جور بشه ضامن جور بشه 
فعلا جا داری من چهاروز فقط فیلم دیدم تا یاد گرفتم

کلشو یاد گرفتی تو ۴روز یا فقط ی حرکتشو

چرا مجبور؟🙂

چون ی جودی نگات میکنن ک ی رقصم بلد نیستی یعنی تو همه مراسمات همشون جوری میرقصن آدم کیفومیکنه فقط من ی گوشه وایمیسم

حرکت اصلیاکرمانشاه فقط رقص محلی قبول دارن رو اون بیشتر کار کردم تا اذری و ...

والا خانواده همسر من لر هستن همشون لری کامل بلدن 

ولی در کنارش آدری عربی فارسی خیلی خوب بلدن در کنار رقص لری همه رقصارو میرن

والا خانواده همسر من لر هستن همشون لری کامل بلدن ولی در کنارش آدری عربی فارسی خیلی خوب بلدن در کنار ...

لرها اره رفیق لر داشتم این مدلین اما کرمانشاه کورد هستن اینطور نیست همش کوردی دوتا موزیک ته مراسم میزارن اونم نصفه نیمه

«یارب مباد که گدا معتبر شود»«کاربری دست دو نفره»